bence kesinlikle doktora gitmelisin canım..geçmiş olsun..hem kilo alırsın hem psikolojini etkiler..bende polikistik over var adetim geç oluyor ve sinir sistemim harap oluyor..dokuz ay uzun bir süre benceKızlar ben doğum yapalı 11 ay oldu ve ben hala regl olmadım sizce bu normal mi? Aşırı şişkinlik yapıyor ve sinirlilik yapıyor. Gecen akşam ateşlendim acile gittim acildeki doktor regl olmadığın için ateşlenmişsin dedi 11 ay çok uzun bir süre kadın doğum doktoruna git dedi ama çevremde 1 yıl regl olmayanlar var benimde kafam çok karıştı. Sizce doktora gitmeli miyim?
Canım sinir sistemim çöktü zaten bebegimin huysuzlanmasına katlanamıyorum bazen ama tam tersine ben günden güne kilo veriyorum.bence kesinlikle doktora gitmelisin canım..geçmiş olsun..hem kilo alırsın hem psikolojini etkiler..bende polikistik over var adetim geç oluyor ve sinir sistemim harap oluyor..dokuz ay uzun bir süre bence
o psikolojiyi çok iyi biliyorum..doktora gidersen en azından herşey yolundaysa onu öğrenmiş olursun..belki regl olman için ilaç vs verir..ilk fırsatta git benceCanım sinir sistemim çöktü zaten bebegimin huysuzlanmasına katlanamıyorum bazen ama tam tersine ben günden güne kilo veriyorum.
Çok sağol canım ilk fırsatta gideceğim..o psikolojiyi çok iyi biliyorum..doktora gidersen en azından herşey yolundaysa onu öğrenmiş olursun..belki regl olman için ilaç vs verir..ilk fırsatta git bence
merhaba emzirdiğiniz süre içerisinde regl olmayabilirsiniz normal ama regl olmuyorsunuz diye hamile kalamazsınız diye de dusunmeyın cunku kalınabiliniyor. ben emzirdiğim sure içerisinde adet olmadım sütüm bitti adet oldum. ama içiniz rahat etsin diye doktorunuzla irtibata geçin.Kızlar ben doğum yapalı 11 ay oldu ve ben hala regl olmadım sizce bu normal mi? Aşırı şişkinlik yapıyor ve sinirlilik yapıyor. Gecen akşam ateşlendim acile gittim acildeki doktor regl olmadığın için ateşlenmişsin dedi 11 ay çok uzun bir süre kadın doğum doktoruna git dedi ama çevremde 1 yıl regl olmayanlar var benimde kafam çok karıştı. Sizce doktora gitmeli miyim?
Suyla kaynatılıp mı içiliyor ?her gün aynı saatte 1 tatlı kaşığı çörek otu tozu iç üzerinede su iç normalde regl olmaya yardımcı oluyor.bebegede faydası olur
Evet işte anneme sormuştum annemde ben yaşıma girdiğimde olmuş zaten normalde ben hep gecikmeli olurdum şimdi 11 aydır olamayınca endişelendim.Ben de Doğumdan 1,5 yıl sonra olmıştum. Bu sürede birkaç kez doktora gittim ama bir sorun yok dediler hep...
Evet emziriyorum bir de kızım her saat başı emiyor ek gıda yediremiyorum.2 sene olmayan bile var bazıları süt verdiği sürece regli olmuyor normal gayet
hayır ilk 1 tatlı kaşığı çörek otu tozunu ağzınıza alıp arkasından kolay yutmak için su içinSuyla kaynatılıp mı içiliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?