Doğumdan sonra regl?

edatpc6

O bir anne :) ;).
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
199
Puanlar
18
Kızlar ben doğum yapalı 11 ay oldu ve ben hala regl olmadım sizce bu normal mi? Aşırı şişkinlik yapıyor ve sinirlilik yapıyor. Gecen akşam ateşlendim acile gittim acildeki doktor regl olmadığın için ateşlenmişsin dedi 11 ay çok uzun bir süre kadın doğum doktoruna git dedi ama çevremde 1 yıl regl olmayanlar var benimde kafam çok karıştı. Sizce doktora gitmeli miyim?

bence kesinlikle doktora gitmelisin canım..geçmiş olsun..hem kilo alırsın hem psikolojini etkiler..bende polikistik over var adetim geç oluyor ve sinir sistemim harap oluyor..dokuz ay uzun bir süre bence

Ben de Doğumdan 1,5 yıl sonra olmıştum. Bu sürede birkaç kez doktora gittim ama bir sorun yok dediler hep...

bence kesinlikle doktora gitmelisin canım..geçmiş olsun..hem kilo alırsın hem psikolojini etkiler..bende polikistik over var adetim geç oluyor ve sinir sistemim harap oluyor..dokuz ay uzun bir süre bence
Canım sinir sistemim çöktü zaten bebegimin huysuzlanmasına katlanamıyorum bazen ama tam tersine ben günden güne kilo veriyorum.

Canım sinir sistemim çöktü zaten bebegimin huysuzlanmasına katlanamıyorum bazen ama tam tersine ben günden güne kilo veriyorum.
o psikolojiyi çok iyi biliyorum..doktora gidersen en azından herşey yolundaysa onu öğrenmiş olursun..belki regl olman için ilaç vs verir..ilk fırsatta git bence

merhaba emzirdiğiniz süre içerisinde regl olmayabilirsiniz normal ama regl olmuyorsunuz diye hamile kalamazsınız diye de dusunmeyın cunku kalınabiliniyor. ben emzirdiğim sure içerisinde adet olmadım sütüm bitti adet oldum. ama içiniz rahat etsin diye doktorunuzla irtibata geçin.

her gün aynı saatte 1 tatlı kaşığı çörek otu tozu iç üzerinede su iç normalde regl olmaya yardımcı oluyor.bebegede faydası olur

Ben de Doğumdan 1,5 yıl sonra olmıştum. Bu sürede birkaç kez doktora gittim ama bir sorun yok dediler hep...
Evet işte anneme sormuştum annemde ben yaşıma girdiğimde olmuş zaten normalde ben hep gecikmeli olurdum şimdi 11 aydır olamayınca endişelendim.

benim oğlum 9 aylıktı ilk regli olduğumda sonrasında 3-4 ayda bir falan oldum hep.
ben de dertlenip konu açmıştım ama 2017 yılı başında düzene girdi şimdi her ay düzenli oluorum ama sinir aynı tabi
bir jinekoloğa görünmenizde fayda var.
papatya ya da melisa çayı için siniriniz için.

emziriyorsanız onun da büyük etkisi var tabi yazmayı unuttum.

2 sene olmayan bile var bazıları süt verdiği sürece regli olmuyor normal gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…