- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
-
- Konu Sahibi maviisever
6 ay diye kesin bir kaide yok. Kırkım çıkar çıkmaz oldum. Adet olmussunzdr bence. Bebişiniz hayırlı olsunKızlar doğum yapalı 2 buçuk ay oldu bebeğimi emziriyorum bu sabah adet kanaması gibi kan geldi öylesine gelmiştir diye düşündüm bazen alt kısmım acıyor o yüzdendir diye az önce baktım tekrar geliyor internetten araştırmıştım emziren anneler 6 ay regl olamıyormuş siz ne zaman oldunuz bendeki gelen kanama regl mi başka bir şey mi bilemedim geçende kontrole gitmiştim tüm yaralarım vs iyileşmişti yani alt kısmım (normal doğum yaptım)
eğer içinize boşaldiysa olur neden olmasın. hatta doğum sonrası hamile kalma ihtimali artıyor. emzirmek bir kontrol yöntemi değil, adet olmamak daSelam herkese
Ya kızlar yardımcı olur musunuz doğum yapalı yaklaşık 5 ay oluyor hiç adet olmadım
Kaç gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ,emzirirken de meme uçlarım daha çok acııyor
Dün öğlen yemekten sonra acayip midem bulandı.bu tarz hamilelik yaşayan var mı (korunuyoruz ama birkaç defa çıkmıştı bi defa da içimde kaldı birkaç dk sonra çıkarabildim )
benim 40. gün lohusa kanamam bitti, 42. gün adetim başladı. üstelik hamileyken de, doğumdan sonra da emziriyordum. illa 6 ay olacak değil.
eğer içinize boşaldiysa olur neden olmasın. hatta doğum sonrası hamile kalma ihtimali artıyor. emzirmek bir kontrol yöntemi değil,
Benim de sezaryan doğum, genellikle doğumdan 6 ay kadar adet olmuyorum ama bu kişiden kişiye değişiyor. Bence sizin kanamadır yeni doğum yapmışsınız daha normaldir diye düşünüyorumKızlar doğum yapalı 2 buçuk ay oldu bebeğimi emziriyorum bu sabah adet kanaması gibi kan geldi öylesine gelmiştir diye düşündüm bazen alt kısmım acıyor o yüzdendir diye az önce baktım tekrar geliyor internetten araştırmıştım emziren anneler 6 ay regl olamıyormuş siz ne zaman oldunuz bendeki gelen kanama regl mi başka bir şey mi bilemedim geçende kontrole gitmiştim tüm yaralarım vs iyileşmişti yani alt kısmım (normal doğum yaptım)
normal doğum yaptım, ilk doğumda 3. ay adet olmuştum. bunda da lohusalık uzadı diye düşünmüştüm ama doktorum regl dedi, sonraki aylar da oldu zatenBenim de sezaryan doğum, genellikle doğumdan 6 ay kadar adet olmuyorum ama bu kişiden kişiye değişiyor. Bence sizin kanamadır yeni doğum yapmışsınız daha normaldir diye düşünüyorum
Kim dedi canım orda genel geçer şeyler yazar. Ertesi ay hemen oldum. Bir ay geçmeden ve her ay düzenli geldi. 5 ay emzirdim. İkiz bebeklerim.Kızlar doğum yapalı 2 buçuk ay oldu bebeğimi emziriyorum bu sabah adet kanaması gibi kan geldi öylesine gelmiştir diye düşündüm bazen alt kısmım acıyor o yüzdendir diye az önce baktım tekrar geliyor internetten araştırmıştım emziren anneler 6 ay regl olamıyormuş siz ne zaman oldunuz bendeki gelen kanama regl mi başka bir şey mi bilemedim geçende kontrole gitmiştim tüm yaralarım vs iyileşmişti yani alt kısmım (normal doğum yaptım)
Adetin gelmiş . Emzirenler ilk 6 ay olamıyor diye bişey yok ben 40imdan bir hafta snra oldum ikincidede 40imdan tam 40 gün snra oldum birincide çok düzenli oldum ama ikinci doğumdan snra duzensizdiKızlar doğum yapalı 2 buçuk ay oldu bebeğimi emziriyorum bu sabah adet kanaması gibi kan geldi öylesine gelmiştir diye düşündüm bazen alt kısmım acıyor o yüzdendir diye az önce baktım tekrar geliyor internetten araştırmıştım emziren anneler 6 ay regl olamıyormuş siz ne zaman oldunuz bendeki gelen kanama regl mi başka bir şey mi bilemedim geçende kontrole gitmiştim tüm yaralarım vs iyileşmişti yani alt kısmım (normal doğum yaptım)