Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar doğum yapalı iki buçuk ay oldu adet değil ama arada ,belki bir ve ya iki haftada bir kırmızı leke bir sefer gelyor okadar.doktora gitmelimiyim sizde de böyle oldumu adet ne zaman gelir
ben sezeyanla doğum yaptım kırkım çıktıktan 4-5gün sonra adet olmuştum,hala düzenli devam ediyor...
ama sizin gibi geç adet olan arkadaşlarım olmuştu.sanırım kişiden kişiye değişiyor
doğumdan sonra 38.gün regl oldum.o zamandan beri de düzenli her ay oluyorum.ama benimle bir doğum yapan arkadaşım var 8 ay oldu hala regl olmadı.dr 1 seneye kadar bekle demiş ona. ne kadar doğru bilmiyorum tabi.kişiden kişiye değişiyor sanırım
doğumdan 6buçuk ay sonra oldum. benimle doğum yapıp daha olmayan arkadaşlarımda var. kişiden kişiye değişiyor, doktorum 1yıla kadar olmayabilirsin de demişti.