• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra kilo verememek

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Merhabalar
Ben doğum yapalı 3 haftayı geçti doğumdan itibaren bebekle birlikte toplam 4-5 kg verdim daha yok.. öyle aman aman yiyen biri değilim.. hem sütüm olsun hem kg veriyim istiyorum. Var mıdır tavsiyeniz?

Daha çok yeni Doğum yapmışsınız. İyi beslenmeniz ve bol bol su içmeniz lazım. Ama bu dönem yüksek ihtimal iştahınız açılacak.

ya boyle insanlara masallah diyorum
ben 3 haftalik dogum yapmisken zombi gibiydim
kilo falan aklima dagi gelmiyordu.
acele etmeyin veririsiniz insallah

Aceleniz ne :) tadını çıkarın şu zamanların. Hele vücut bir kendini toplasın, rahminiz eski formuna dönmeye yaklaşsın, o zaman zaten verirsiniz kilonuzu.

Aceleniz ne :) tadını çıkarın şu zamanların. Hele vücut bir kendini toplasın, rahminiz eski formuna dönmeye yaklaşsın, o zaman zaten verirsiniz kilonuzu.
Bir tanesi bir diğeri 20 günlük bebeklerim var geçen yıl yeterince tadını cıkardım

ya boyle insanlara masallah diyorum
ben 3 haftalik dogum yapmisken zombi gibiydim
kilo falan aklima dagi gelmiyordu.
acele etmeyin veririsiniz insallah
İlk bebeğimde bende söylediğiniz gibiydim değil kilo dünya yansa umrumda olmazdı ama ikinci cocukta durum değişiyor:) özellikle araları cok kosaysa:)

3 hafta mi? Daha lohusasiniz bu ne acele benim kizim 15 aylik simdiye kadar aldigim 30 kilonun anca yarisini verebildim yaza kadar kalanida veririm inşallah diyorum.Siz de zamanla verirsiniz yavrunuzun bakimina odaklanin kimse 3 haftalik hamilenin vicroria s secret mankeni gibi olmasini beklemiyordur heralde.Anneliğin keyfini cikarin nokta

3 hafta olmus daha. Ben de konuya girerken 1 yildir dogum kilolarimi veremedim falan diyeceksiniz sandim. Hele bi kohusaliktan cikin, kanamalariniz bitsin. Ne biliyim bi toparlanin. Verirsiniz illaki. O kiloyu 3 hafta da mi aldiniz da 3 hafta da vereceksiniz.

3 hafta olmus daha. Ben de konuya girerken 1 yildir dogum kilolarimi veremedim falan diyeceksiniz sandim. Hele bi kohusaliktan cikin, kanamalariniz bitsin. Ne biliyim bi toparlanin. Verirsiniz illaki. O kiloyu 3 hafta da mi aldiniz da 3 hafta da vereceksiniz.
Ben süt üretecek ve kilo aldıramayacak tavsiye istedim. Akıl değil bende biliyorum 3 hafta o kilonun verilmeyecegini

Back
X