Doğumdan Sonra Kilo Verebilir miyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bh_48
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarm öle olur yazarım burdan kilo vernce

ayy koptum al birini vur otekıne bende kendımı yalnız hıssedıyordum bir benmı boyleyım dıye sütten nefret ederdim simdi bayılıyorum huyum degıstı yemedıgım seylerı yıyıyorum ya sabahın olmasını dört gözle bekliyorum bir topkek bir bardakta süt icin:)) sadece bu ıkılı sabahları bulusuyorda benle o yuzden hep o kocaların yuzunden benımkıde oyle alıyor aburu cuburu yemesem sankı kusecekler bana oyle hıssedıyorum su ek gıdalara bir baslasam verecem kıloları.. bide o güzelım kıyafetler yatıyorya dolapta ona cok bozuluyorum ya ne zaman giyecem dıye:44: aklıma getırmıyım neyse

Bende 4 ay önce doğum yaptım kilolu hamile kalmıştım 68 le hamile kaldım doğumdan beş gün sonra tartışdım 67 kiloydum daha sonra bir iştah patlaması oldu bende 73 çıktım durduramıyorum kendimi nolacak bu halim bilmiyorum

bu kışın yazıda var kızlar onu düşünüp yemeyelim bu abur cuburu kim çıkarmş acaba onlar olmasa problem yok aslnda ben kçükken etipuf çokoprens balıkkraker vardı şimdi onlarn yüzüne bakan yok envai çeşittt herşey

hemen hemn aynı cnm bebıslerımız benımde 4bucuk aylık oldu.. simdi dusundumde ne cabuk gecmıs zaman ya daha dune kadar yoklardı sımdı ise kucagımızdalar ayy tuhaf oldum ne guzell kıymetını bılelım
cnm sen sutun az dıyemı yıyıyorsun yoksa kendıne keyfmı yapıyorsun:44:
benım sutum az dıye her seyı yedım yedım sımdı alıskanlık oldu duramıyorum hemen mıdem bulanıyor.. zaten ıkı ay sonra ek gıdaya basslıcaz az kaldı dayanalım acık daha

ya banamı oyle gelıyor yoksa gercektenmı kucukken yedıgımız seyler daha kalıtelıydı.. hatırlıyorumda cocukken yedıgım etıpufun tadına doyamazdım sımdı bır tane yesem kesıyor benı agzımın tadı bozuluyor.. herseyın yalancısı cıktı ondan galıba:44:

Cnm ben 25 Haziran'da doğum yaptım bizde 4,5 aylık olduk.benim sütüm azdı o yüzden yemeye başladım şimdide aç duramıyorum şuda bi gerçekki benim az yediğim günler sütümde az oluyo kaç kere denedim bol su içtim ama sütün azaldığını hissediyorum yani sadece su bana süt yapmıyor yapanlarada hayranım.O yüzden bol bol yiyip ,bol bol su içiyorum hemen göğüslerimde doluyo napalım kızım emsinde sonrada kilo verilir önemli olan onlar

aramızda bır gun varmıs cnm bende 26 hazıranda dogum yaptım.. aynı bende senın durumundayım sutum az dıye yıyıyorum yemesem cocuk ac kalıyor suyuda yanlız ıcınce sut yapmıyor bendede ancak yemek yıycem ustune ıcınce oluyor oyle doyuyor bebem ucu ucuna.. birde dıkkat ettımde suyu cok ıcınce sutumun rengı su gıbı oluyor su ıcmeyınce tam sut rengı bir bende mı boyle acaba:44:

Aynen benimde öle oluyo.birde ben hamileyken kesinlikle öle süt olsun diye herşeyi yemicem normal bi şekilde yemeğimi yiyip bol sıvı tüketicem diyerek şartlandırıyodum kendimi ammaaa öle olmadı işte herkesin bünyesi farklı demekki çok afedersin ö..z gibi yersem o zaman güzel süt oluyo .Napalım ya boşver istediğin zaman diyet yapar zayıflarsın ama istediğin zaman emziremessin.Onlar bundan mahrum kalmasında biz bi süre tombiş gezelim.

ayyy koptum allah iyiligini versin
sende kusura bakma cnm ama bende ona acık acık hayvan gibi yersem süt oluyor diyorum
ben hic göbege alıskın degılım ondan bıraz canım sıkılıyor kalca basen olsa hadi neyse dicem ama göbek olunca aynada kendımı dev gibi göruyorum.. benım hamılelıgım cook kotu gectı resmen karnım asagıdaydı tehlıkelıydı yanı heran dogum olabılır dıyordu dr..
o yuzden bu gobegı gorunce rabbıme sukur edıyorum cunku cok korktum kalacak diye ama neysekı bıraz kuculdu..

isin sakası tabı bu elbette verıcez kıloları. onemlı olan bebıslerımızın saglıgı..

Benimde moralimi bozan göbek Bu benim üçüncü doğumum ikisindede hiç göbek kalmadı dümdüz olmuştu acayip büyük olmasına rağmen ama onlar normal doğumdu bu sezeryan o yüzden korkuyorum çünkü çoğunda sezeryan sonrası göbek kalabiliyomuş onu çok takıyorum yoksa kilo bişekilde verilir

massallah allah uzun omurlu saglıklı hayırlı evlatlar etsin..benımde ıkıncı dogum..
sezeryanda kalma durumuda var kalmamamda...
yakın arkadasımın bırı sezeryan oldu ama kalmadı kızın gobegı dumduz eve gelınce carsafla bagladım dedı..
kısıye gore degısıyor bence...

25 haziran 26 hazirannn bende 27 haziranda yapdım kızlar arka arkaya yapmışız doğumları sırayı bozmamşz =) sezaryen olduğu için bendede var göbek ve sarkıo böle aşağı taraf ameliya yerinin tam üstünden çatlaklar var aşırı derece bende yemeyinceolmuo çok süt aşırı derece tıka basa yiyince on numara süt oluo htta bi keresinde doğumdan snra psikoloji de bozuk tabi kilolar iğrenç bi karın :S bi kaç gün diyet yapdım az yedim süt bi azaldı bi azaldı bebeğim ağlıo emerken süt gelmio die az gelio die yani ben sütün geldiğini görmüodum bi korkdum çocuğum aç kalcak die bi de oturdum ağladım bayağı çok üzüldüm kızdım kendime kim isterki çocuğunun aç kalmasını:S mama verdik bi kaç kere onuda sindirirken zavallım ikibüklüm oluo karın ağrısı çekio 2 saat kıvrandı en iiisi anne sütü şimdi ikibuçuk aylık olcak salı günü 4 5 aydan snra diorum diyete giriyim yavaş yavaş87 kiloyum tartldmda iştahım çok açık

Son düzenleme:

Inşallah cnm hepimiz veririz bu kiloları ama önce bebişleri şişmanlatıp sonra biz zayıflayacağız

Inşallah cnm hepimiz veririz bu kiloları ama önce bebişleri şişmanlatıp sonra biz zayıflayacağız

bnmki zaten 2 aylıkken 7200 dü maşllh oğluma şimdi 3 aylık oldu pazrtesi gtcem sağlk ocağnda tartarlar oğluşum hasta falan olmasnda varsn kilo alsn şu kışı atlatsak hasta etmeden iyidir daha çoook küçükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…