arkadaşlar ben 87 kiloyla hamile kaldım maşşallh daha 5 6 haftalık ama doğum sonrası sanrım 100ü görcem zaten şişmandı şimdi fil olcam ne diosunuz çok kilo alırmıyım doğumdan snrerisinia verirmiyim bunu yaşayan varmı aranızda bu kilodayken hamile kalan.
arkadaşlar ben 87 kiloyla hamile kaldım maşşallh daha 5 6 haftalık ama doğum sonrası sanrım 100ü görcem zaten şişmandı şimdi fil olcam ne diosunuz çok kilo alırmıyım doğumdan snra verirmiyim bunu yaşayan varmı aranızda bu kilodayken hamile kalan.
Ben de 76 ile hamile kaldım 79,5 ile doguma girdim . Çoğunlukla şişman hamile kalanlar daha az kilo alıyor. Kilolu olanlarda rahim daha buyuk oluyor diye bir sey yok.
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı buyutsun..doğum yapdım arkşlar 2 ay oluo bugün tam girerken 105 kiloydumm doğumdan 1 hafta snra tartıldım 93 düm şimdi ise 85 oldum hemde hiç diyet falan yapmadan gitti kilolarım emzirdiğim için kıyamıyorum bebeğime sütüm kesilir falan die.bazı anneeler emzirrirken kilo verirmiş sütüyağlı olurmuş böyle duydum sanırım benimde öle çünkü ben istediğimi yiyorum sadece biraz hareketliyim
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı buyutsun..
kafana takma demıstık dimi
bende duydum oyle bırsey emzırdıkce zayıflarmıs ınsan ama o benım ıcın gecerlı degıl ben emzırmeyı bırakınca verıyorum kıloyu yemeyınce gunde bır ıkı kılo gıdıyor.. senın massallahın var boyle kısa bır zamanda vermıssın.. bıde ben vermeye baslasam keyıflencemaman cocuk ac kalmasın şu bu süt yapar dıye dıye duba gibi oldum heyyt sıgamıyorum biryere :118:
doğum yapdım arkşlar 2 ay oluo bugün tam girerken 105 kiloydumm doğumdan 1 hafta snra tartıldım 93 düm şimdi ise 85 oldum hemde hiç diyet falan yapmadan gitti kilolarım emzirdiğim için kıyamıyorum bebeğime sütüm kesilir falan die.bazı anneeler emzirrirken kilo verirmiş sütüyağlı olurmuş böyle duydum sanırım benimde öle çünkü ben istediğimi yiyorum sadece biraz hareketliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?