• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan Sonra Kilo Verebilir miyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bh_48
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bh_48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
240
2
66
Muğla
arkadaşlar ben 87 kiloyla hamile kaldım maşşallh daha 5 6 haftalık ama doğum sonrası sanrım 100ü görcem zaten şişmandı şimdi fil olcam ne diosunuz çok kilo alırmıyım doğumdan snra verirmiyim bunu yaşayan varmı aranızda bu kilodayken hamile kalan.:nazar:

arkadaşlar ben 87 kiloyla hamile kaldım maşşallh daha 5 6 haftalık ama doğum sonrası sanrım 100ü görcem zaten şişmandı şimdi fil olcam ne diosunuz çok kilo alırmıyım doğumdan snrerisinia verirmiyim bunu yaşayan varmı aranızda bu kilodayken hamile kalan.:nazar:
:52::52::52:allah iyliğini versin başlığı okuyunca çok güldüm canım bende aynen seningibi kilolu hamile kaldım şuan 92 kilodayım doğuma daha 3 ay var gerisini sen düşün artık kaç kilo olurum allah bilir bişi olmaz allahın izniyle kötü düşünüp depresyona felan girme sakın ben doğumdan korkmuyorum hayırlısıyla bi tamamlasak hayırlı olsun bebeğin:16:

o nasıl bir başlık öyle ölmezsin :D hatta daha kolay olur kilolu olduugun ıcın buyuktur senın rahım

Benim bir tanidigim da cok kilolu dogumu zayif kadindan daha Kolay gecdi daha buyuk rahim elzeminde dedigi gibi korkma:)) o zaman her kilolu kadin dogum yapamaz diye bir kaide olurdu:))))))

arkadaşlar ben 87 kiloyla hamile kaldım maşşallh daha 5 6 haftalık ama doğum sonrası sanrım 100ü görcem zaten şişmandı şimdi fil olcam ne diosunuz çok kilo alırmıyım doğumdan snra verirmiyim bunu yaşayan varmı aranızda bu kilodayken hamile kalan.:nazar:

cnm ben ilk bebegime 47 kiloyla hamile kaldım doguma gittigimde 70 kiloydum.. kilolu olarak hamile kalmadım ama sonradan aldıgım için yerimden kalkamayacak durumdaydım bunalıma girdim hareketlerim kısıtlandı bebek tarafından özel bir durum olmadı cok sükür normal dogum yaptım tabiki kilo acısından dogumun seklide önemli dogumda sadece 8 kilo gitti bebekle beraber kalan kiloları asla veremem yerlesti diye düsünüyordum ama 1 sene icinde 47 ye düstüm. Bu arada cok kilo alırım diye doguma kadar çatlak önleyici kremler kullandım cok kilo almama ragmen vücudumda çalak olmadı.. ve ikinci hamileligimi yasiyorum 4 aylık oldu sadece 5 kilo aldım ve bebegimin gelisimi cok iyi ilk gebelikte her zaman cok kilo alınıyor.. kimse korkmasın ben verdiysem herkes verir:))

canım korkma:) hem kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyorlar diye duydum doğrumu bilmem ama ölmeyeceğin kesin:)

Ben de 76 ile hamile kaldım 79,5 ile doguma girdim . Çoğunlukla şişman hamile kalanlar daha az kilo alıyor. Kilolu olanlarda rahim daha buyuk oluyor diye bir sey yok.

ben de 67 ile hamile kaldım, 3 ayda 6 kilo almışım. 73 üm. ilk aylar manyak gibi yedim canım bunu istedi şunu istedi diye, çalışıyorum sabah yeri geliyo kahvaltı yapamıyorum, pogaça falan . şimdi dikkat ediyorum. ben de normal doğum istiyorum inşallah, ikimiz için sağlıkla nasip olur. doktorum dikkat et dedi, o kadar :) o sezaryan yaparım diye düşünüyordur kesin :) ay sonunda gidince söyleyeceğim normal doğum istiyorum diye kendini ona göre hazırlasın :))
Analarımız zamanında 20şer 30 ar kiloyla normal normal doğurmuşlar bunu da benim aklım almıyor :) bişi olmaz ya

çok teşekkürler arkşlar umarım çok kilo almam zaten doğumdan snra vercm spora başlıcam

Arkadaşım korkmana hiç gerek yok ölmezsin :)) ben ilk hamileliğimde 97 kiloydum başlangıcında doğuma gireceğim gün 118dim.. epidural sezaryen ile doğum yaptım ve oğlum 3850 gr doğdu. 3 yaşında şimdi :)) şuan 84 kiloyum ve ikinci bebeği istiyorum.. korkma ölmezsin canım tedirgin olmana gerek yok.. ama çok abartı yemene de gerek yok :)

Benim görümcem de çok kilo almıştı zaten kiloluydu.

Ve ikizlere hamileydi.

Ve hiçbirşey olmadı .

Allahın izniyle sana da birşey olmaz arkadaşım kötü düşünme boş yere.

Sağlıkla dünyaya getireceksin sen de inşallah.:34:

ben normal istiorum ama sezaryen istemiorum karnımda bi kesik olsun istemiorum zaten 40 ım çıkdıkdan sonra spor salonuna başlıcam karnımda ameliyat olursa zor olur öyle deilmi

Kİloyu değil sadece bebeğin sağlığını düşünün kızlar doğumdan sonra sıkı bi diyete girersiniz olur biter

6.5 ay oldu ve 94 kiloyum ama tabi abartmamak kaydıyla iyi beslendiğimi düşünüorum sütümü yumurtamı falan yiorum meyvemi yapcak bişi yok arrtık doğumdan snra bakcaz bu işe

Ben de 76 ile hamile kaldım 79,5 ile doguma girdim . Çoğunlukla şişman hamile kalanlar daha az kilo alıyor. Kilolu olanlarda rahim daha buyuk oluyor diye bir sey yok.

ya canım ne yedin ne içtin de az kilo aldın ben de 76'yım va hamilelik düşünüyorum ama ne yapıcam bilmiyorummm :18::18::18::18::18:

doğum yapdım arkşlar 2 ay oluo bugün tam girerken 105 kiloydumm doğumdan 1 hafta snra tartıldım 93 düm şimdi ise 85 oldum hemde hiç diyet falan yapmadan gitti kilolarım emzirdiğim için kıyamıyorum bebeğime sütüm kesilir falan die.bazı anneeler emzirrirken kilo verirmiş sütüyağlı olurmuş böyle duydum sanırım benimde öle çünkü ben istediğimi yiyorum sadece biraz hareketliyim

doğum yapdım arkşlar 2 ay oluo bugün tam girerken 105 kiloydumm doğumdan 1 hafta snra tartıldım 93 düm şimdi ise 85 oldum hemde hiç diyet falan yapmadan gitti kilolarım emzirdiğim için kıyamıyorum bebeğime sütüm kesilir falan die.bazı anneeler emzirrirken kilo verirmiş sütüyağlı olurmuş böyle duydum sanırım benimde öle çünkü ben istediğimi yiyorum sadece biraz hareketliyim
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı buyutsun..:nazar:
kafana takma demıstık dimi:32:
bende duydum oyle bırsey emzırdıkce zayıflarmıs ınsan ama o benım ıcın gecerlı degıl ben emzırmeyı bırakınca verıyorum kıloyu yemeyınce gunde bır ıkı kılo gıdıyor.. senın massallahın var boyle kısa bır zamanda vermıssın.. bıde ben vermeye baslasam keyıflencem:24: aman cocuk ac kalmasın şu bu süt yapar dıye dıye duba gibi oldum heyyt sıgamıyorum biryere:66::118:

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı buyutsun..:nazar:
kafana takma demıstık dimi:32:
bende duydum oyle bırsey emzırdıkce zayıflarmıs ınsan ama o benım ıcın gecerlı degıl ben emzırmeyı bırakınca verıyorum kıloyu yemeyınce gunde bır ıkı kılo gıdıyor.. senın massallahın var boyle kısa bır zamanda vermıssın.. bıde ben vermeye baslasam keyıflencem:24: aman cocuk ac kalmasın şu bu süt yapar dıye dıye duba gibi oldum heyyt sıgamıyorum biryere:66::118:

annem 4 aydan snra doymaz zaten seni sütünle dio mamada yer dio o zmn diyete başlıyım diorum ama durdu artık sanırım aynıda kaldım veçok iştahım açıldı ya 10 gündür falan ne bulsam yemek istiorum ya hep açım yada gözüm aç evdeki herşeyiyemek istiorum şaka gibi aklımda olcağına midemde olsun belki nefsim körelir die yiorum 1 haftadr ama yok arkdş kendimi kandırıorum ya eşim eve çok abur cubur alıo ondan hep evde olmasa ne yicen öle olmayınca bişey bebeklede ikide bi markete çıkmam kendime yicek bişiler alıyıp atıştırmalık die.hep suçlu kocam alıo eve benmde aklım kalıo =) tatlı şeyler özellkle tuzlu büsküvinin falan yüzüne bile bakmam doğumdan hemen sonra yemek istemiodum yemiodum zorla yiodum hatta ne biliiiiiimmm öle kolay iş yok zayıflıcammmm irademe sahip çıkmam gerek şişman ölmek istemiyorum

Son düzenleme:

Canım güzel kilo vermişsin zaten sağolsun benim kayınvalidem sütüm artsın diye ne bulduysa yedirip içirdi aslında pek yemeye alakası yok sütün biliyorum ama söylenmesin diye yedim içtim kilo vermek yerine iki kilo almıştım birinci ay sonunda :) zaten hareketliyim diyorsun hamur işi ekmek ve tatlı türlerini abartmadığın sürece yemeklerden istediğini ye kalan kilolar zaten bir yıl içinde gider :) sağlıkla büyür bebişini Canım :))

Back