• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra kilo alan yok mu kardeşler?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
ya bakıyorum da millet doğumdan sonra verdiği kiloları anlatıyor. bi yandan onları kıskanırken öte yandan kendime kızıyorum. kızdıkça mutfağa gidiyor çekirdek alıp çitliyorum delikafadulden
doğum yapanlar hep mi kilo verdiniz? hiç kilo alan yok mu emzirme döneminde? ben hamileyken 13 kilo aldım. doğumda 11 kilom gitti. oğlum 7 aylık şimdiye kadar tekrar 16 kilo aldım :(

iştahınız mı kesildi arkadaşlar. bende tamam sorun var ama tek ben mi? hipotiroit var :(

bir ben almışım ellaam -tatlicadiarzu-

Belki sütüm olsun diye yerken biraz fazla kaçırmış olmayasın :) ben almadım verdim hamilelikte 19 kilo aldım şimdiyse 5 kilo fazlam varr

evet evet bu yüzden aldım

ben 49 da hamile kaldım 61 kiloda doğum yaptım doğumdan sonra 56 kiloydum kızım 13 aylık şimdi ise 46 kiloyum ve hala emziriyorum yeme konusunda abartıya kaçmazsan ve bol bol su içersen bence emzirmek çok kilo verdiriyor

bende doğumda eski kiloma geri döndüm.yanlız sütüm gelmediği için sonradan anne abla baskısıyla ye ye ye hamileyken 12 ki,lo almıştım verddim şimdi 14 kilo aldım çok kötü

Benim bebeğim tersti o yüzden kafası mideme baskı yapıyordu, hamileyken güçlükle yemek yiyordum, son aylarda kilo verdim hatta.. Doğumda o baskı kalkınca çok acıktım ve yemeğe başladım, şu anda doğuma girdiğim kiloya yaklaştım, 4,5 aylık oldu bebeğim ve kilo almaya devam ediyorum..

Back