- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
Ya kıskanmak gibi değilde sanki bana acıyıp üzülüyorlarmış gibi. Ayyy ne kadar kötü olmuş dudakların falan tarzı konuşmalar geçiyor.Ben bir sorun göremedim bence sizi kıskanıyorlar
Dudağınız güzel duruyor bence, hatta seksi.
İltifat almak için açmadınız konuyu di mi?
Dudağınız güzel duruyor bence, hatta seksi.
İltifat almak için açmadınız konuyu di mi?
Yok ya saçım başım kaşım gözüm olayına girmeden direkt soframla vurmaya kalktı beniSaliha konusunda aydinlanma yasadim su an
Bence senin agzini burnunu kiskandi da kahvaltiya agiz burun egdi manyamiş kadin
Hayır estetik değil orijinal burnumÇok merak ettim burnunuz estetik mi? Çok güzel duruyor. Dudaklar da güzel.
Saka yaptim kiz. Guzel ama burnun masallahYok ya saçım başım kaşım gözüm olayına girmeden direkt soframla vurmaya kalktı beni
Ya lansinoh dogal dıye kullandım ama vazelınle esdeger etkı yaptı bende extra bır etkısı olmadı. Dogurmadan da hep dogal yaglarla gezdım zeytınyagı papatya yagıSaka yaptim kiz. Guzel ama burnun masallahBen pek sislik goremedim fotoda ama nemli tut bolca. Bir de iki tane krem vardi. Onlari karistirip suruyorlardi. Ucuga, yaraya iyi geliyordu. Ama adlarini hatirlayamadim su an ya tuh
Denedim fakat o da çok yağlı geldi bana normalde de hindistsn ceviziyle pek aram olmadığı için tadı çok midemi bulandırdıHindistan cevizi yağı denediniz mi?Benim dudaklarımda çok kuruyup çatlar hindistan cevizi yağı denerim iyi gelir.Ama yinede doktorunuza danışın
Teşekkür ederim siz birde sabahları görün karnı acıkınca o agız burun aynı yerde durmuyor morarıp ağlamaktanBen bir sorun göremedim gayet güzel ve düzgün
Ayrıca profil fotonuz da çok tatlı gördükçe için gidiyor sevmek istiyorum
Ahahaha bi düşünmem lazımGörsele göresağ tarafta a simetrik bir şişlik gördüm. Lehinize çevirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?