• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra incelme önerileri ;)

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
Doğumdan sonra eski formunuza ve kilonuza dönmenin başlıca yolları egzersiz ve dengeli beslenmedir. Yalnızca kilo vermek size formda bir görünüş kazandırmaz ve karın bölgenizi inceltip sıkılaştırmaz. Sevdiğiniz ve programınıza uygun bir spor ya da egzersize karar verin ve düzenli olarak çalışın. Basit kurallara uyarak hamilelik sırasında aldığınız kiloları doğal olarak ve yavaş yavaş vereceksiniz:

* Sağlıklı ve makul ölçüde beslenin
* Atıştırmak için meyve ve yoğurt gibi yağ oranı düşük yiyecekler seçin
* Yağlı yiyecekleri mümkün olduğunca az yiyin (ama kendinize ara sıra bir ödül vermeyi ihmal etmeyin)
* Bol bol su için
* Çalışma programınıza uyun
* Zayıflamak için fazla acele etmeyin.

Alıntıdır...

kızlar ben plates yapmaya başladım her sabah saat 10da ebru şallıyla beraber :) ve faydası olacağına inanıyorum çünkü hareketler çok güzel.karnınız sıkılaştırmak,belinizi inceltmek,kalçayı sıkılaştırmak ve bacakları sertleştirmek için (özellikle de iç bacakları) süper hareketler gösteriyor hepinize tavsiye ederim.

bende plates yapıyorum ama yürümedende olmuyor tabi haftada üç gn yürümek lazım ve tabi yediklerimizden kesmek

bende hamileliğinde :CüvCüv: 20 kilo almış bir anne olarak oğlum sayesinde hamileliğimden önceki kiloma döndüm benim oğluşum biraz fazla huysuzda teyzeleri,:ecrin_bebek: platese falan gerek kalmadı ama unutmadan yütrüyüş yapmayı ihmel etmiyorum tabiii...:hooray:

Back