arkadaşlar,birçok kadın benim gibi doğumdan sonra hemoroid oluyormuş.doktora gitmeye korkuyorum.kendiliğinden geçmesi için uğraşıyorum.bu konuda bilgisi,tecrübesi olan varmı?ağrı olunca ne yapmak gerekir?
Dr a zaman harcamayın da ne demek. O bölgedeki hee rahatsızlık hemoroid değil ki birçoğumuz Dr a gitmediği için hemoroid sanıp yanlış ilaçlar kullanıyor. Önce Dr a gidin teşhis konulsun ondan sonra tedavi uygulayın.arkadaşlar bendede oldu dr 2 tane kerm verdi anestel pomad ve procto-glyvenol bunu günde2 kere anestel pomad büyük abdeste çıkmadan önce kullanın ben kullandım çok faydası oldu boşuna dr zaman harcamayın ama her tuvaletten sonra sıcak suyla yıkayın 1-2 haftaya kalmaz düzelirsiniz geçmiş olsun..
Eski konu farkındayım ama çok fena durumdayım ben doktora gitmedim hiç ama arkadasların anlattığı gibi sorunları yaşıyorum ama öyle elime gelen yada görünürde meme gibi bişey yok fitili size doktor mu verdi ne kadar kullandınız acaba.benimde doğumdan sonra anüs çatlağım vardı.Çok sıkıntı çektim.Tuvalete girdiğimde ağlıyordum ağrıdan..Kortos fitil kullandım ve geçti.4 senedir de çok şükür hiçbr sıkıntım yok..
Ben de dayanılmaz acılar çektim çok şey denedim isirgan otunu biraz suyla ocağa koydum karıştırdım lapa oldu o bölgeye tampon yaptım acısını bi tek o azalttı şimdi acı cekmiyorum ama aylardır basur memesi denilen şeyler öylece duruyorEski konu farkındayım ama çok fena durumdayım ben doktora gitmedim hiç ama arkadasların anlattığı gibi sorunları yaşıyorum ama öyle elime gelen yada görünürde meme gibi bişey yok fitili size doktor mu verdi ne kadar kullandınız acaba.
Çok teşekkür ederim cvbınız için, ben çok çekiniyorum ya gidemiyorm doktora , ılk dogumumda da oldu ama kuru kayısı filan yedim düzeldi hemen ilerlemedi sanirim. Bu ilerledi gibi ☹ bende basur memesi yok ama anlamadım bi turlüDoktora söylemiştim isirgan kullandım diye o da biz öyle şeyler kullanmanızı hiç sevmiyoruz dedisülük tedavisinin çok iyi geldiğini biliyorum ama hamilelere ve emzirenlere yapılmıyor
Makat çatlağı ya da yırtık oluşuyor ikinma nedeniyle o çok acı veriyor .kabiz olmayınca 1ay sonra filan iyileşti o çatlak kabiz çok kötü ben salatalık yemistim özellikle sabah aç karna bağırsakları çalıştırıyor ilaci oldum olası sevmiyorum ama faydasını da inkar etmiyorum 2kez doktora gittim cekinecek hiç bi seyyok emin olun günde kaç kişi şikayetle karşısına geliyordurÇok teşekkür ederim cvbınız için, ben çok çekiniyorum ya gidemiyorm doktora , ılk dogumumda da oldu ama kuru kayısı filan yedim düzeldi hemen ilerlemedi sanirim. Bu ilerledi gibi ☹ bende basur memesi yok ama anlamadım bi turlü