doğumdan sonra hemen adet olanlar dahamı çabuk kilo verdi

boanhuar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
88
0
36
Adana
doğumdan sonra 40 gün boyunca hergün azar azar kanamam akıntım olduama kırkıncı günadet oldum bunun prolaktin hormonun azalmasıyla alakası varmış yani emzirmeyle ama ben bebeğimi sadece anne sütü ile besliyorum.sütümde gayet iyi geliyo. prolaktin fazlalığı kilo vermeyi zorlaştırdığını duydum. tecrübesi olan anneler
ereken adet olan dahamı çabuk kilo veriyo?

10 buçuk ay sonra adet oldum ama 4 ayda kilomu verdim ;gerçi toplamda 10 kilo almıştım,kızım 3 kilo doğmuştu yani 4 kilo fazlam vardı,ben alakası olduğunu sanmıyorum

öyle derler ama hiç alakası yok..ben 18 kilo aldım 4 aya yakın zamanda verdim..doğumdan 7 ay sonrada adet oldum..adet olduktan sonra ekstra kilo verimim olmadı

17 Şubatta doğum yapalı tam bir sene olacak...Halen emziriyorum ve adet olmadım..Ama doğum öncesi kiloma çoktan döndüm..Hiç diyet falan yapmadım sadece emzirmek ve uykusuz geceler yetti zayıflamaya

bilmem sanmam ben 18 kilo aldım 1 ay içinde eski kiloma döndüm ve 2 aylıkken adet oldum canım

allahım ben yediklerime çok dikkat ediyorum baya iyi emiyo ve maşşallah iyide kilo alıyo kızım ama nafile ya çok yavaş veriyorum hatta hiç vermiyorum gibi şaşırdım napacağımı yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…