• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumdan sonra görülen adet

nursel07

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2
0
6
Antalya
arkadaşlar dogum yapalı tam 80 gun oldu ve benim hala kanamam var.uzmana gittim ve bana hic normal dogum yapmamıssın gıbı hiö bişeyin yok dedi.kendim de gördüm gerçekten bişey yoktu...hala daha görmeye devam ediyorum.aranızda hiç bu kadar uzun süre kanaması olan var mı?

Bir arkadaşım bu kadar uzun süre kanama görmüştü ama normal değil ki bu gerçek kanamanın 7 ay sonra falan başladıgını duymuştum başka bir uzmana görünün bence

arkadaşlar dogum yapalı tam 80 gun oldu ve benim hala kanamam var.uzmana gittim ve bana hic normal dogum yapmamıssın gıbı hiö bişeyin yok dedi.kendim de gördüm gerçekten bişey yoktu...hala daha görmeye devam ediyorum.aranızda hiç bu kadar uzun süre kanaması olan var mı?

Bence de başka bir doktora daha gözükün, bu kadar uzun sürmesi normal değil.
Doktorun hiç normal doğum yapmamış gibisin derken neyi kastetti anlamadım.

Hic ama hic normal degil baska doktora gorun benimki 1 hafta surdu sadece gecmis olsun sezeryan mi oldunuz

ben henüz doğum yapmadım ama daha dün arkadaşımla bu konu hakkında konuştuk.bende ilk duyduğumda şaşırdım ama olabiliyormuş .arkadaşımda 2 aydan fazla sürdü dedi ocak ayında doğum yaptı ama hala adet görmedi kimi kadınlarda olabilirmiş doktoru öyle söylemiş.sizin de doktorunuz aynı şeyi söylemiş üzmeyin kendinizi

Back