Doğumdan sonra geçmeyen akıntı... (7 ay)

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlaar doğumdan bu güne 7 ay geçti neredeyse hala akıntılarım geçmedi bazen yeşilimsi kahvemsi bazen kahvemsi sarımsı gibi ama yoğun miktarda akıyor günlük ped veya pamuk mendil koymadan duramıyorum doktora gitmeyide hep ihmal ediyordum ve iki defa başıma geldi ya vajina kısmında idrar yaptığımız kısımda yani ön kısımda çok az cüzi miktarda mendile açık pembe kan geliyor hatta bi sefer adetlendim sandım sevinmiştim başında fark ettim bulaşmadı diye ama değilmiş bu arada adetim düzene girdi ama akıntım geçmek bilmiyor yanma vs de yok artık çok rahatsız ediyor sürekli bir şey koymak zorundayım

Bekletmeyin gerçekten önemli bir durum olabilir .
Evet haklısınız çok ihmal ettim ama şimdi gidicem canım çok tatlı minik bir şeyde acıyor şimdi alttan muayene ederler diye biraz aksatıyorum ama aslında bir an önce gitmem gerek artık çok rahatsız oluyorum bide bir iki defa gelen kandan sonra

Evet haklısınız çok ihmal ettim ama şimdi gidicem canım çok tatlı minik bir şeyde acıyor şimdi alttan muayene ederler diye biraz aksatıyorum ama aslında bir an önce gitmem gerek artık çok rahatsız oluyor bide bir iki defa gelen kandan sonra
Yani bu kadar niye bekletiyorsunuz Allah aşkına Allah korusun enfeksiyon dan ziyade başka bir durumda olabilir ,kadınların en önemli hassas yeri orası . Biran önce gidin beklemeyin alttanda muayane olun ne olacak sanki ☺️🙏🏻 geçmiş olsun

Yani bu kadar niye bekletiyorsunuz Allah aşkına Allah korusun enfeksiyon dan ziyade başka bir durumda olabilir ,kadınların en önemli hassas yeri orası . Biran önce gidin beklemeyin alttanda muayane olun ne olacak sanki ☺️🙏🏻 geçmiş olsun
Bugün gittim rahim ağzında et parçaları kalmış bi tane alıp patolojiye gönderdi bide ilaç verdi eğer onlarla düşmezse kürtaj yapılcakmış adet olup bittikten hemen sonra muayeneye gidicem tekrar o zaman belli olucak umarım ilaçlarla düşer😔 akıntıların hafif kanamaların sebebi buymuş

Bugün gittim rahim ağzında et parçaları kalmış bi tane alıp patolojiye gönderdi bide ilaç verdi eğer onlarla düşmezse kürtaj yapılcakmış adet olup bittikten hemen sonra muayeneye gidicem tekrar o zaman belli olucak umarım ilaçlarla düşer😔 akıntıların hafif kanamaların sebebi buymuş
Şuan ben şok 🙄 akintidan gına geldi 5 ay oldu koku asla yok sarimsi hafif yeşil gibide hala adet olmadim. Sanirim bende bi doktora gitmeliyim

Şuan ben şok 🙄 akintidan gına geldi 5 ay oldu koku asla yok sarimsi hafif yeşil gibide hala adet olmadim. Sanirim bende bi doktora gitmeliyim
Bencede kesinlikle ihmal etmeyin allah korusun başka boyutlara gelir eder en azından biz anneler kendimiz için değilsede bebelerimiz için kendimize dikkat etmeliyiz çünkü bizim kadar kimse onlara iyi bakamaz

Yaa bende vajinadan et sarkıyo gördüm bugun şok oldum şimdi baktım araştırdım polip gibi duruyo daha dr gitmedim ama benimde oğlan 9. Aylık normal doğum yaptım

Yaa bende vajinadan et sarkıyo gördüm bugun şok oldum şimdi baktım araştırdım polip gibi duruyo daha dr gitmedim ama benimde oğlan 9. Aylık normal doğum yaptım
Bence ihmal etmeyin kesinlikle bir an önce gidiin muayene esnasında doktor doğumdan kalan parçalar sandı bende normal doğum yaptım patoloji sonucu çıkınca doktorda çok şaşırdı damar açılması genişlemesi gibi bir şeymiş bir tür timör kis sen ne dersen artık dedi kötü bir şeyi çok şükür yokmuş ama çok ama çok nadir görülürmüş rahim ağızında öyle bir şey şimdi şükür ilaçlarla geçti gibi akıntım yok gibi bir şey kanamamda yok zaten o sebep oluyormuş kanamaya doktora ilaçlarla hallettik o zaman dedi yine aynısı başıma gelirse hemen gidicem inşallah gelmez… bence sizde ihmal etmeyin internette her zaman doğru olmuyor en basiti benimkini doktor doğumdan kalan pislikler etler sandı ama değilmiş demem gibi kendiside çok şaşırdı patoloji sonucuna bence sizde demem gibi ihmal etmeyin lütfen

Back
X