- 1 Mayıs 2017
- 1.207
- 1.262
-
- Konu Sahibi mformomdata
Hiç örneklerini duydunuz mu var mı çevreniz de böyle olan. 1,5 yıl çok ödem sorunu yasadım tam oldum dedim yine devamı gelmedi.Dogum dan sonra 2 yıl kadar adet görmemek normal oldugunu duydum
Yok herhangi bir şey kullanmıyorum 18 ay olmadım ben de şimdi de 47 gündür olmuyorum tekrarBenimde ilkinde doğumdan sonra 8 ay olmadım ikinci doğumdan sonrada şimdi 7 aylık bebeğim var emziriyorum bundada düzensiz bı şekilde oluyo daha düzene girmedim...bı arkadaşım emzirmeyi bırakana kadar olmuyordu adet....doğum kontrol iğnesi kullanıyosan o zamanda olmuyor
Emziriyorun kızıma zararı olur belkii diye cesaret edemiyorumİnsan stres yaptıkça da olmuyor herhalde..soğan kürü fln için belki etkisi olur
Kızınız büyümüş artık çok zararı olmaz herhaldeEmziriyorun kızıma zararı olur belkii diye cesaret edemiyorum
Ben emziriyorum diye kullanmak istemedim 18. Ayda oldum ama 2 aya yaklaştım yine olmuyorum13 aylik bebegim var bende olmadım. Doktorum bi ilacla hasta olabilecegimi soylemisti ama almadm smdi ilaci sorsammi diye dusunuyorum
Evet kızım 19 aylık ama hala emiyor. Ben 1 .5 sene hiç olmadım 1 bucuk ay öncebelli belirsiz bi adet oldum ama bu ay yine yok yalnız 2 gündür hafif sancılarım başladı olacaktır ama düzeni bozuldu. Normalde 26 28 günde olurdumcanım selam,
ben de aynı şekilde bir buçuk sene düzenli adet görmedim ve endişeliydim. Emzirmeyi bıraktığın halde adet görmezsen mutlaka doktora gözük, ama emziriyorsan gayet normal
..
Bende zaten erken menapoz teshisi var tüp bebekle çocuk sahibi oldum. Bu yüzden 11. Ayımda gittim hormonlarıma teshisi koyan doktor baktı bi sorun gmrmedi hatta yunurtan var ama küçük daha bi süre olmayabilirsin dedi. Benim sıkıntım bir kere oldum bi daha geçikti bu tarz problem yaşayan oldu mu yani düzensizlik normal mi?Canım başka bir doktora daha görün.
Umarım önemli birşey yoktur.
Ama varsa bir sorun, erkenden tedbir alma şansını kaçırmamak için başka bir Dr.a daha gidilmesi gereken bir durum.
Bir komşum, yeni evliyken plansız hamile kaldığını, doğumdan 1.5 yıl sonra adet olmayıp Dr.a gittiğinde erken menopoz teşhisi konulduğunu, ve 2.bebek için tedavi gördüğünü anlatmıştı. O zaman 27 yaşındaydı,ve bebeği de 3.5 yaşındaydı.
Sonra taşındılar, ne yaptılar hiç bilmiyorum.
Bende 18. Ayi bekliyim istiyorum. Agri kesici bile almadim 13 ayda. Ama spiralda taktirmak istiyorum. Artik ortayi bulucaz ne yapalım.Ben emziriyorum diye kullanmak istemedim 18. Ayda oldum ama 2 aya yaklaştım yine olmuyorum