merhaba kızlar....
2 ay önce normal doğum yaptım,ama müthiş zor bi doğumdu.bebişimi vakumla cekmek zorunda kaldılar,ama şükürler olsun Rabbime oglusum gayet iyi.problem bende aslında,yaklasık bı ay dikişlerim yüzünden düzgün oturamadım,daha yeni yeni bebegimle rahat ilgilenebiliyorum.bebegim kiloluydu ve yırtılalarım baya cok oldu.dogumdan beri gaz problemim var ve inanın cok cok zor durumdayım.gaz yapıcı herseyden uzak durmama rağmen gaz kacırma problemim var.bir türlü tutamıyorum,ve inanın bu yüzden insan içine cıkamıyorum.cok misafirim de oluyor,malum bebek için...ama inanın evden cıkmak istemiyorm.bu durumda olanlar varmı aranızda???veya bana bi yol bi care gösterbilrmsnz???yardım lütfen....
canım çok geçmiş olsun bu konuyla ilgili bir bilgim yok ama doktoruna sordunmu?
bence bir doktora git derim
bebeğin hayırlı olsun.
Dert etme geçer. Ben de çok gazlı bir insanımdır, doğumda sonra iyice coşmuştum. Kimyon at her yediğine sana da bebeğe de iyi gelir. Ayaklarını da hep sıcak tut, gece emzirmeye kalkınca da yelek al sırtına yataktan çıkınca. Zamanla düzelir.
merhaba kızlar....
2 ay önce normal doğum yaptım,ama müthiş zor bi doğumdu.bebişimi vakumla cekmek zorunda kaldılar,ama şükürler olsun Rabbime oglusum gayet iyi.problem bende aslında,yaklasık bı ay dikişlerim yüzünden düzgün oturamadım,daha yeni yeni bebegimle rahat ilgilenebiliyorum.bebegim kiloluydu ve yırtılalarım baya cok oldu.dogumdan beri gaz problemim var ve inanın cok cok zor durumdayım.gaz yapıcı herseyden uzak durmama rağmen gaz kacırma problemim var.bir türlü tutamıyorum,ve inanın bu yüzden insan içine cıkamıyorum.cok misafirim de oluyor,malum bebek için...ama inanın evden cıkmak istemiyorm.bu durumda olanlar varmı aranızda???veya bana bi yol bi care gösterbilrmsnz???yardım lütfen....
canım benimde 3 ay oldu doğum yapalı. Doğum kolay oldu ama aynı sorunu bende yaşıyorum. gitmediğim doktor kalmadı heralde. en son gittiğim doktor en az 6 ay beklemen gerek zamanla geçer dedi. kaslarla alakalı bir durum doğum sırasında zorlama olduğu için . dua edip beklicez.[/QUOTE
merhaba arkadaşlar benim de aynı sorunum var ,4,5 ay önce doğum yaptım bu sorunu yaşayan iyileşen arkadaşalrımın tavsiyelerine ihtiyacım var
Özele yazıcam..Bu arada kaç aydır devam ediyor sıkıntıların?
merhaba kızlar....
MerabalarMerhaba seni çok iyi anlıyorum benim şikayetim devam ediyor ne yazıkk ki... hatta başka büyük sıkıntılarla beraber... Ama sen bi 5-6ay bekle bazılarnda düzelebiliyormuş kegel egzersizleri yapabilirsin ben tetkikler yaptırdım bunun için başka bi şehirde bu konuyla ilgili iyi bir doktor buldum ona gideceğim sana özelden mesaj atarım. 5-6ay beklemek istemezsen gastroenteroloji gidip manometre, anal emg isterler yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?