Doğumdan sonra eşinizi boşladınız mı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar doğumdan sonra eşinizden hiç uzaklaştınız mı yani boşladınız mı? Cinsel yönden değil tamamiyle hayattan yani günün akışında vs mesela sabahları işe gitmeden kahvaltısını hazırlardım veya hazırlamasamda kalkar yolcu ederdim bebeğimin doğalı iki ay oldu artık pek onları yapmıyorum o giderken uyuyorum oysaki gece uykusuz kalmıyorum veya eskiden balkonda akşamları otururduk şimdi eşim tek oturuyor akşamları çocuğun uyku saati geliyor odaya götürüyorum onla bende uyuyorum vs vs bu tip.. Bazen kendimi kötü hissediyorum bu yüzden

Kızlar doğumdan sonra eşinizden hiç uzaklaştınız mı yani boşladınız mı? Cinsel yönden değil tamamiyle hayattan yani günün akışında vs mesela sabahları işe gitmeden kahvaltısını hazırlardım veya hazırlamasamda kalkar yolcu ederdim bebeğimin doğalı iki ay oldu artık pek onları yapmıyorum o giderken uyuyorum oysaki gece uykusuz kalmıyorum veya eskiden balkonda akşamları otururduk şimdi eşim tek oturuyor akşamları çocuğun uyku saati geliyor odaya götürüyorum onla bende uyuyorum vs vs bu tip.. Bazen kendimi kötü hissediyorum bu yüzden
Bu hemen hemen her doğum yapan kadının başına gelen bir durum cnm.ister istemez doğımdan önceki hayatımız gibi olamıyor maalesef.ben de özellikle bebeğimi gece uyuttuktan sonra artık pilim bitmiş oluyır ve ben de uyuyorum.ama sabahları bebeğimle ben uyanık olduğımuz için eşimi işe uğurlayabiliyorum

Çocuğum madam eşinle beraber yürüyüş yapardık.
Bahçede otururduk birbirimize vakit ayırdık.
Bebek oldu ben bebekle ilgilendim.o uyurken çamaşır,bulaşık,ev işi.
En son hatırladığım bir akşam eşim ve kardeşim yürüyüşe çıkmıştı.bana da teklif ettiler ama bebek var uyuyacak diye gidemedim.cok etkilenmiştim 😔

Oluyor böyle şeyler.sonra geçiyor.biraz büyüyünce normale dönmüştük.

siz eşinizi boşlamış değilsiniz 2 aylık bebeğiniz var ve bütün gün ona vakit ayırdıktan sonra değil eşinize kendinize ayıracak vakit kalmıyor. hatta bu durumda eşinizin nasıl davrandığını bilmiyorum ama balkonda oturacağına gidip çocuğu uyutsa hem çocukla bağ kursa daha iyi olur. hem de sizin kendinize vakit ayırmanıza yardımcı olması gerekiyor zaten. tüm işi yüklenmiş bir de bunu mu dert ediyorsunuz.
en azından bir süre çocuktan öncesi gibi olmayacağınızı da kabullenmeniz lazım.

siz eşinizi boşlamış değilsiniz 2 aylık bebeğiniz var ve bütün gün ona vakit ayırdıktan sonra değil eşinize kendinize ayıracak vakit kalmıyor. hatta bu durumda eşinizin nasıl davrandığını bilmiyorum ama balkonda oturacağına gidip çocuğu uyutsa hem çocukla bağ kursa daha iyi olur. hem de sizin kendinize vakit ayırmanıza yardımcı olması gerekiyor zaten. tüm işi yüklenmiş bir de bunu mu dert ediyorsunuz.
en azından bir süre çocuktan öncesi gibi olmayacağınızı da kabullenmeniz lazım.
+1

Eşiniz biraz yükünüzüü hafifletirse sizde onu boşlamamış olursunuz🤗misal ben ilk oğlumda tek başına uğraşırdım eşim destek olmazdı düşünemiyordu ama şimdi 2 aylık bebeğim var ilkinde ki kadar zorlanmadım beb doyururum o alır gazını cıkarır uyutur vs.. Sizde eşinize söyleyebilirsiniz şunu yapar mısın vs dye erkekleri bu konularda biraz itelemek gerek😁

Bebegim 1yasinda butun sorumlulugu bende esime teklif ettigim zaman uyutmasini vs pek orali olmuyor haliyle cok yoruluyorum sabahlari o giderken duymuyorum bile hic dert etmedim kendime tek basimayim her seye yetismeye calisiyorum valla istiyosalar kalkalim savusturalim bi zahmet el atsinlar

Doğumdan sonra tabii ki eşimizi hatta kendi ihtiyaçlarımızı bile boşlamak zorunda kalıyoruz, özellikle anne tek başına bakıyorsa bebeğe ilk 3 ay yeri geliyor yapışık yaşıyoruz bütün gün bir odadan çıkmadığımız tuvalete gidebilmek için eşimizi beklediğimiz bile oluyor. Açıkçası şu durumda eşime kahvaltı hazırlayamıyorum diye hiç dert etmedim tersine bana beklediğim yardım gelmediğinde öfkelendim. Bebek büyüdükçe herşey düzene giriyor tabi uykusu daha düzenli oluyor, gaz sancısı azalıyor. Artık koltukta oturup çay içerken kızımızı ortamıza oturtup içiyoruz o da bize bakıp ağzını şapırdatıyor 😄 çocukla vakit geçirmeyi de öğreniyor insan zamanla

kendinizi kötü hissetmeyin siz artık annesiniz sizin ilginize sevginize muhtaç bi bebeginiz var ilk zamanlar zor oluyor evet ama sizde insansiniz doğum yapmak bebek bakmak evi çekip cevirmek kolay degil kendinizede zaman ayırın.esiniz size destek olmalı sorun yapmamalı

Kahvaltısını her ne kadar hazırlayamasamda akşamları oturup çayımızı kahvemizi alır çocuklar izin verdiği sürece sohbetimizi yaparız.Yemekleri beraber yapar bulaşıkları beraber hallederiz.Eşinizin beraber vakit geçirmek için size yardımı dokunuyor mu? Mesela siz ev işiyle ilgilenirken bebeğinizi uyutup sonrasında size vakit tanıyor mu?

Back