• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra dişçiye gidip göğsünde süt toplanan var mı acaba?

scaarlet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
223
3
116
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar. Emziren ve diş tedavsisi gören arkadaşlara sorum olacak. Ben kanal tedavisine başladığım gün bana anestezi yapıldı. Gece olunca sol mememde bir kitle hissettim. Çok acı veriyordu. Sebebini anlayamadım o gün. Bebeğim emince orayı bastırdım ve o süt kitlesi geçti. Dün tekrar anastezi yapıldı, ve dün gece o kitleyi tekrar farkettim. Tesadüf olamayacağını düşünüyorum. Yani anastezi uygulandığında mememde kitleler oluşuyor. Başına böyle birşey gelen var mı acaba? Zaten emzirdiğim için anasteziden korkuyorum bebeğime zarar verecek diye. Teşekkürler

canım bende oğlum 2 haftalıkken kanal tedavisi oldum ama hiç bisorunla karşılaşmadım sadece ne kadar diabetikler ve hamileler için kullanılan morfinden kullandılarsada,ki ben 2-3 saat sonra sütümü sağıp attım sonra emzirdim ama yinede oğluma morfinin anne sütüyle geçtiğini düşünüorum çünkü doğru düzgün uyumayan çocuk o zaman deli gibi uyumuştu aralıksız .
acaba sana kullanılan morfindemi bi prob.vardı yada bünyeden bünyeye fark edioda olabilir.bir de benim kanal tedavimi süt muhabbetinden dolayı 2 günde bitirmişti doktor ki o 2 günde sadece 1inde morfin verdi dier gün vermedi

Back