Doğumdan sonra çalışanlar

ne olursa olsun yasal hak
sizi bu yüzden işten de çıkartamazlar şuça girer
diretin.. olur mu öyle şey..
ben ilk kızım 6,5 aylık idi işe döndüğümde hala vicdanım sızlar..
bebek doğunca fikriniz değişir..
Ben de 4 aylıkken döndüm hic vicdanım sızlamadı :KK70:

Kafayı yiyordum evde az kalsın :KK70:

Ben de 4 aylıkken döndüm hic vicdanım sızlamadı :KK70:

Kafayı yiyordum evde az kalsın :KK70:
orası öyle canım bende kafayı yiyordum elmikim :KK70:
babaannesi baktı ondan içim çok rahattı şimdikine bakıcı bakacak :KK43:
nasip olursa ondan 1 yaşına kadar kendim bakacağım inşallah..

sıyırmam galiba ya dimi elmciğim:KK53:

orası öyle canım bende kafayı yiyordum elmikim :KK70:
babaannesi baktı ondan içim çok rahattı şimdikine bakıcı bakacak :KK43:
nasip olursa ondan 1 yaşına kadar kendim bakacağım inşallah..

sıyırmam galiba ya dimi elmciğim:KK53:
İnşallah cnm, gercekten cok zor cocuk bakmak, yardım eden biri olmadan cok cok daha zor.

bebeğim 1 yaşındayken işe başladım. hala pişmanlık çekiyorum. vicdanım rahat değil. lohusa kadını işe çağıran şirketi bırakın gitsinnnn günah yaa

4 ayda da kafa yenmez yahu, insan bebeğini kucağına alınca herşeyi unutur.Evet zor meşakkatli ama 4 ay uzun süre değil bana göre.

Simdi daha bebis gelmedigi icin soylemek kolay geliyo ama dogunca goreceksiniz ki ilk 1-2 ay kendinize ayiracak vaktiniz bile olmuyo. Yani benim oyle oldu. O sekilde ise gittigimi dusunemiyorum bile. Bence sartlari biraz zorlayin. En azindan 2 aya cikarabilirseniz sonrasinda sagarsiniz sutunuzu

Ben kızım 2 aylıktı işe geri döndüm.Lakin patronumla anlaştım 4 ay bir fiil evde izin kullanmak yerine 1 yaşına gelene kadar yarım gün çalıştım.Sabah 10:00 da gittim işe 14:00-15:00 arası eve geri döndüm.Böylede yapabilirsiniz.Ayrıca c.tesileri gitmedim.Kızım 27 aylık oldu halen c.tesi çalışmam.

Bende bir aydan sonra tam başlamayacağım zaten günde 2-3 saat işe gideceğim 4-5 ay sonra düzene girer ama yine rahat olacağım tabi yasal haklardan benimde haberim var ama özel şirket büyük değil firma hem işimi kaybetmek istemiyorum hem bebişle ilgileniyim istiyorum Rabbim hayırlısını eylesin

Neden Doğumdan sonra 1 ay kalıyorsun bebekle.1 aylık bebek bırakılmaz kendi annen bile olsa.bence 2 3 ay ücretsiz izin ekle bende çalışacağım mecburiyetten eşimin anneannesi bakacak çocuğa doğuma 3 hafta kala çıkcam işten doğumdan sonra 4 5 ay bebeğimle vakit geçirip tekrar başlayacağım kısmet olursa

X