Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben doğum yapalı 3,5 ayı geçti hala regl olmadım çoook korkuyorum tekrar hamile kalmaktannn
ben doğumdan sonra 11 ay regl olmadım, tam kızım 11 ayını doldurduğu gün regl oldum, çoook dikkat etmemize rağmen, hamile kaldım.. meğer 2 hafta geç yumurtlamışım.. bak şu Allahın işine :))) önce çok garip geldi ama şimdi alıştım.. :)) aynı kaderi paylaşan arkadaşlar var mıdır ki :))
evet gerçekten, hemen hamile kalmak değil, 2. çocuğu bile göze alamayacak durumdayken, hayatıma yeniden bebiş gelmesi büyük süprizzzzzzz
hamilelik deneyiminiz oldu mu bilmiyorum ama, ya işte böyle aradan 1 yıl bile geçmeden tekrar doktora gittim, doğum kilolarımı bile verememişken tekrar tarttılar içimden "hay aksi" diyorum :)))
sonra yattım ultrason için, hemen karnıma vıcık vıcık tekrar o sıvıdan sürdüler.. içimden "gene mi yaaa" diyorum :) çok komik oldu yaaa.. ama şimdi alıştım tekrar hamile olduğuma .. doğumdan sonra uzun süre ayağıma olmayan ve yeni yeni giymeye tekrar başladığım topuklu ayakkabıları çıkarma ve babet giyme kararı aldım :)) elevit içiyorum :)) artık klasik hamile moduna girdim yani baya baya...
beni tek üzen şey, bebişimi sütten kesecek olmak.. o da olmasa ...
Allah isteyen herkese bebiş nasip eder inşallah...
Merhaba uzun zaman olmus bu baslik acilali ama umarim cevap verirsiniz 7 aylik bi bebegim var ve dun hamile oldugumu ogrendim.cok karisik duygular icindeyim sizden ricam bana bu durumda olup yasadigi sıkıntılari ve ya bunun avantajli yanlari varsa bunlari paylasirmisiniz cok kotu durumdayim nolur
Mrb.. 3 ekimde 3.cocugumu dünyaya getirdim ablası 3.5 yasında abisi ise 16 aylikti yanı 2. bebeğim 7 aylıkken hamile kalmışım 2 kücük çocukla zor bi hamilelik geçirdim ama başa gelen çekiliyor arkadaşım diyeceğim o ki beterin beteri var 2.de 3.de sürpriz bebek üstelik 2 korunma yöntemi birden kullaniyorduk ama nasipte olan oluyor sağlıkla büyürler inş aslında araları az olması iyi benim 3 tane üst üste olması istisna tabiiiMerhaba uzun zaman olmus bu baslik acilali ama umarim cevap verirsiniz 7 aylik bi bebegim var ve dun hamile oldugumu ogrendim.cok karisik duygular icindeyim sizden ricam bana bu durumda olup yasadigi sıkıntılari ve ya bunun avantajli yanlari varsa bunlari paylasirmisiniz cok kotu durumdayim nolur
Hiç bir neden yok canım.ani bebek ölümütoprakim başın sagolsun bebegini neden kaybettin