• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra aylarca düzene girmeyen adet

cokonatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
23
2
36
Mart 23te doğum yaptım. Sezaryen. yaklasık bir ay kadar emzirebildim sütüm kesildi hemen :( bebeğim çok sağlıklı bi sorunumuz yok ama sütümün kesilmesini üstüne hemen regl oldum ardından 1-2 defa erken oldum sonra bir duzensizliktir hala düzelemedi. 3 gün 5 gün 1 hafta. 15 gün gecikip test yaptığımı bile biliyorum. en son geçen ay norlevo kullanmak zorunda kaldım. 1 hafta sonra regl oldum 15 gün öyle dolaştım. şimdi yine reglim gecikti. cumartesi günü çok hafif bir leke geldi bir karın agrısı.. şimdi tık yok. çıldırmak üzereyim yardımcı olun bi fikir verin :( doktora mı gitmeliyim artık ne yapmalıyım bilemiyorum

Mart 23te doğum yaptım. Sezaryen. yaklasık bir ay kadar emzirebildim sütüm kesildi hemen :( bebeğim çok sağlıklı bi sorunumuz yok ama sütümün kesilmesini üstüne hemen regl oldum ardından 1-2 defa erken oldum sonra bir duzensizliktir hala düzelemedi. 3 gün 5 gün 1 hafta. 15 gün gecikip test yaptığımı bile biliyorum. en son geçen ay norlevo kullanmak zorunda kaldım. 1 hafta sonra regl oldum 15 gün öyle dolaştım. şimdi yine reglim gecikti. cumartesi günü çok hafif bir leke geldi bir karın agrısı.. şimdi tık yok. çıldırmak üzereyim yardımcı olun bi fikir verin :( doktora mı gitmeliyim artık ne yapmalıyım bilemiyorum

merhba doktorunla gorusmelisin mutlaka ama adet duzenine hayıt tohumu birebir :40::40:

Canım merhaba

kendi durumuma benzer bi durum arıyordum senin yazını buldum...

bende 20 mayısta sezeryan ile doğum yaptım eylülde ilk adetimi oldum 4 aydırda her zaman olduğu gibi erkenden adet oluyordum. ama bu ay daha 2 gün var ama hala tık yok hiç böyle birşey başıma gelmediydi hamilelik testi içinde erken napacağımı bende bilmiyorum...
kadın olmak ne zormuş yawww :5::43::43::43::5:

Back