doğumdan sonra adeti leke şeklinde gelen yada ayda iki kez adet olanlar!!

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
selam kızlar moralim çok bozuk tuhaf şeyler yaşıyorum 4 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum sütüm gayet iyi idi.konu şu ki bu süre zarfında bir kere adet oldum az az üç gün kadar sürdü.sonra 2 ay hiç olmadım şimdi ise 2 aydır lekelenme şeklinde adet oluyorum sanırım.adet denirse tabi..adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum adet öncesi sinirlilik,karın bel ağrısı ,tatlıya düşkünlük vss..hah oldum galiba nihayet diyorum gidiyorum minnacık bir leke devamı gelir ilkgün daha diyorum 2.günde bir damla leke pembe o da.üçüncü gün hooppp hiç leke bile yok adet başlamadan son buluyor sanki sinir oluyorum tabi adet belirtileri tam gaz devam yani adetim sökülmiyor bi türlü asıl moralimi bozan şey ise sütümün bu süre zarfında çok azalması adet öncesi azaldığını duymuştum ama bu nedir anlamadım olsamda kurtulsam diyorum sütümde yoluna girse eskisi gibi olsa yok ne adet olabiliyorum ne sütüm eskisi gibi bol.süt artırmak için elimden geleni yaptım hiçbişey fayda etmiyor eminimki asıl sebep adet olamamam.. olsam yoluna gircek herşey eminim.benim gibi olanınız varmı varsa neler yaptınız doktora gitmelimiyim kafamı çok kurcalıyo bu konu lütfen acil cevap..

Mrb lar konunuz bayağı eskiymis ama şu an bende de size olanların aynısı oluyor siz bu durumdan sonra neler yaptınız adetiniz düzene girdi mi yardımcı olursanız sevinirim

Mrb lar konunuz bayağı eskiymis ama şu an bende de size olanların aynısı oluyor siz bu durumdan sonra neler yaptınız adetiniz düzene girdi mi yardımcı olursanız sevinirim
canım bu durum çok normalmiş ben araştırdım ..2 sene emzirip hala adet olmayan bile var..bünyeye göre değişiyor.doğumdan tam altı ay sonra tam anlamıyla adet olmaya başladım ben düzene girdi eskisi gibi ....kafaya takmamak lazım aslında bakarsan evet konu eski olduğu için net hatırlamıyorum ama bende çok stres yapmıştı bu durum olamamak kadar kötü bişey yok yaa ..herneyse demem o ki hepsi geçti gitti canım akışına bırak derim hepsi sırayla yoluna giriyor vücut dengeye oturuyor bi süre sonra..

Hmm anladim teşekkür ederim. Bende de 5 gun az az ara ara kanama geldi. Adet mi değil mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…