- Konu Sahibi Akuamarin10
selam kızlar moralim çok bozuk tuhaf şeyler yaşıyorum 4 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum sütüm gayet iyi idi.konu şu ki bu süre zarfında bir kere adet oldum az az üç gün kadar sürdü.sonra 2 ay hiç olmadım şimdi ise 2 aydır lekelenme şeklinde adet oluyorum sanırım.adet denirse tabi..adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum adet öncesi sinirlilik,karın bel ağrısı ,tatlıya düşkünlük vss..hah oldum galiba nihayet diyorum gidiyorum minnacık bir leke devamı gelir ilkgün daha diyorum 2.günde bir damla leke pembe o da.üçüncü gün hooppp hiç leke bile yok adet başlamadan son buluyor sanki sinir oluyorum tabi adet belirtileri tam gaz devam yani adetim sökülmiyor bi türlü asıl moralimi bozan şey ise sütümün bu süre zarfında çok azalması adet öncesi azaldığını duymuştum ama bu nedir anlamadım olsamda kurtulsam diyorum sütümde yoluna girse eskisi gibi olsa yok ne adet olabiliyorum ne sütüm eskisi gibi bol.süt artırmak için elimden geleni yaptım hiçbişey fayda etmiyor eminimki asıl sebep adet olamamam.. olsam yoluna gircek herşey eminim.benim gibi olanınız varmı varsa neler yaptınız doktora gitmelimiyim kafamı çok kurcalıyo bu konu lütfen acil cevap..