doğumdan sonra adet olmayan varmı?

s_eker

ŞükürlerOlsunAllah'ımSana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
407
3
118
Bursa
arkadaşlar doğumdan sonra 40günkanamadan sonra ben daha hiç adet olmadım.beni düşündürüyor normalmi acaba?sizlerin arasındada bu durumu yaşayan varmı?:uhm:

evet canım ben varım ılk bebegımde 40 ımdan sona adet olmadım kızım 8 aylıkken oldum adet şimdi 3.5 aylık bı oglum var ve ben gene 40ımdan sona adet olmadım beklıyorum artık

bende hala olmadım bi sorun oldugunu sanmıyorum ama cok sinirliyim bu aralar olmayı dört gözle bekliyorum yoksa evde huzur falan kalmıcak:)

tittii ne alaka gii??
Bende halen olmadim ... olsamda belki su kalan sislik iner ... insede fazla incegini ve yarayacagini sanmiyorum ama bir umut iste :roflol:

bende 3 ay sonra oldum .... fazla korumadı sütüm beni..ama sanki karnımdaki şişlik biraz indi...o kadar kötü değil en azından...

tittii ne alaka gii??
Bende halen olmadim ... olsamda belki su kalan sislik iner ... insede fazla incegini ve yarayacagini sanmiyorum ama bir umut iste :roflol:

ne bilim kız benimkide umut işte ben adet olmadan adetimin belirtisi gibi cok sinirli olurdum 4 aydır da hep o haldeyim oyuzden adet olunca duzelırım gıbıme gelıyo. çok çekilmez oldum ya ben bile kendimi çekemiyorum kocamı siz dusunun artıklaelaelaelaelaedelikafadulden

ben de olmadım adet .ama annemde emzirdiği sürece olmamış emzirmeyi kesince hemen olmuşmuş.neyse ben halimden memnunum ya bi de onunlamı uğraşcam şimdi.yalnız kızlar süt korumuyor haberiniz olsun emzirdiği adet olmadığı halde hamile kalan var tanıdığımız.ta 4. ayda anlamış zalak :roflol: yazık ya benneyaptımki

anaaaaaaaaaaaa:bbo: evet korumuyor süt Allah önce isteyenlere versin bizlerde bebişlerimizi büyütelim sonra inş

ben de olmadım, ama çok da şikayetçi değilim. Allah şikayetçi olanlara oldursun:smiley-cool:

bende dün oldum,çok mutluyum zemuszemus adet oluna zayıflarsın diyo herkes.inşallah zayıflarım diye seviniyorum sositososito

ben düzenli oluyorum her ay amaşişlikte düzenli şekilde duruyor

benimde kızım 1,5 yaşında hala emiyor bende adet olmadım sütüm koruyor sanırım kestini sütten hemen gelir adet kananman demişti doktorum bekliycez bakalım... emizirmeden bi keselimde kızımı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…