P puzzle Guru Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 50 1 296 İstanbul 8 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi puzzle #1 merak ediyorum.. bilgisi olan tecrübesi olan varsa paylaşalım lütfen...
E eylulum81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 142 1 46 İstanbul 8 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi puzzle #2 yok canım .yani dr.um adet olana kadar gebelik durumu olmaz demişti.onun yalancısıyım
P puzzle Guru Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 50 1 296 İstanbul 8 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi puzzle #3 inşallah diyorum.. internette ufak bir araştırma yaptım.dr.alper mumcuya göre 3 şart olursa annenin hamile kalma olasılığı çok düşük, doğum sonrasında.. anne tamamen anne sütüyle bebeğini besliyorsa.. bebek 6 aylıktan küçük ise adet olunmadıysa... doğum sonrası tekrar hamile kalmak için en az 2 yıl olmalı imiş.. allah kazalardan korusun:)
inşallah diyorum.. internette ufak bir araştırma yaptım.dr.alper mumcuya göre 3 şart olursa annenin hamile kalma olasılığı çok düşük, doğum sonrasında.. anne tamamen anne sütüyle bebeğini besliyorsa.. bebek 6 aylıktan küçük ise adet olunmadıysa... doğum sonrası tekrar hamile kalmak için en az 2 yıl olmalı imiş.. allah kazalardan korusun:)
M meral77 Guru Kayıtlı Üye 19 Kasım 2007 2.139 2 358 Yalova 8 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi puzzle #4 ben olunabilir diye biliyorum ama doğumdan sonra kontrole gittiğimde drum sakın korunmadan ilişkiye girmeyin demişti çünkü bir kere yumurtlama olabiliyomuş ama regl olmayabilirmişsin bu zamanda hamile kalınabilirmiş
ben olunabilir diye biliyorum ama doğumdan sonra kontrole gittiğimde drum sakın korunmadan ilişkiye girmeyin demişti çünkü bir kere yumurtlama olabiliyomuş ama regl olmayabilirmişsin bu zamanda hamile kalınabilirmiş
S sipiga Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 105 0 116 Muğla 9 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi puzzle #5 arkadaşım 4 aylık bebeği varken hamile kaldı.
S sensen99 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 657 171 123 9 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi puzzle #6 annem ben dogduktan 2ay sonra tekrar hamıle kalmıs. 40ı cıkınca hemen hamıle kalmıs. hızlılarmış baya:)
annem ben dogduktan 2ay sonra tekrar hamıle kalmıs. 40ı cıkınca hemen hamıle kalmıs. hızlılarmış baya:)
emily1234 Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2010 127 0 316 Ankara 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi puzzle #7 puzzle .!.: merak ediyorum.. bilgisi olan tecrübesi olan varsa paylaşalım lütfen... Genişletmek için tıkla... ben de bu konuyu merak edip başlık açmıştım canım, olma ihtimali varmış riskli bir durum yani..
puzzle .!.: merak ediyorum.. bilgisi olan tecrübesi olan varsa paylaşalım lütfen... Genişletmek için tıkla... ben de bu konuyu merak edip başlık açmıştım canım, olma ihtimali varmış riskli bir durum yani..