• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra adet olamama

Hedossss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
40
25
38
25
Kızlar ben 1 yıldır bebeğime anne sütü verdim şimdiye kadar hic adet gormedim bir aydırda suten kestim fakat hala adet olamadım böyle bi durum yasayaniniz oldumu aceba ne kadar sürede adet oldunuz cevablarinizi bekliyorum

Kızlar ben 1 yıldır bebeğime anne sütü verdim şimdiye kadar hic adet gormedim bir aydırda suten kestim fakat hala adet olamadım böyle bi durum yasayaniniz oldumu aceba ne kadar sürede adet oldunuz cevablarinizi bekliyorum

sa 4 Nisan doğum yaptım 40 gün lohusalık sürdü daha sonra 10 15 gün sonra adet oldum ve bu durum kıızm bir yaşına gelene kadar 21 gün de bir gayet normal adet gördüm bu arada anne Sütü ve ak gıda devamdı kızım 1 yaşına girdiği hafta ben adet olamamaya başladım çok ilginç neyse fırsat bulup doktora gitmedim normal gördüm 20 aylık ken kızım doktora gittim şu kadar süre adet oldum ve 9 aydır da adet göremiyorum diye neden erken gelmedin dedi hatta simer testi yaptı temiz şükür ilaç verdi ve 1. Adet ilaçla oldum 2. Adetimi kendi geldi 2 aydır adet oluyorum çok şükür çok zor bir durum adet olmamakta şimdi kızım 22 aylık oldu ve sütten kesmeye başladım bu hafta inş. Bakalım bide emmeyi kestikten sonra Ki bu ay me olucak adetim bilmiyorum bazen bazı şeyler normal gitmeye de biliyor doktora gitmek gerek bence

sa 4 Nisan doğum yaptım 40 gün lohusalık sürdü daha sonra 10 15 gün sonra adet oldum ve bu durum kıızm bir yaşına gelene kadar 21 gün de bir gayet normal adet gördüm bu arada anne Sütü ve ak gıda devamdı kızım 1 yaşına girdiği hafta ben adet olamamaya başladım çok ilginç neyse fırsat bulup doktora gitmedim normal gördüm 20 aylık ken kızım doktora gittim şu kadar süre adet oldum ve 9 aydır da adet göremiyorum diye neden erken geldin dedi hatta simer testi yaptı temiz şükür ilaç verdi ve 1. Adet ilaçla oldum 2. Adetimi kendi geldi 2 aydır adet oluyorum çok şükür çok zor bir durum adet olmamakta şimdi kızım 22 aylık oldu ve sütten kesmeye başladım bu hafta inş. Bakalım bide emmeyi kestikten sonra Ki bu ay me olucak adetim bilmiyorum bazen bazı şeyler normal gitmeye de biliyor doktora gitmek gerek bence
Neden erken gelmedin yazıcaktım yanlış yazmışım

Kızım 14 aylık bende hala regl olmadım. Sipiral taktırmıştım geciktirirmiş. Normalde de uzun aralıklarla regl olurdum.

Back