Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğumdan sonra adet oladim hamile olma olasılığım nedir?
Merhabalar ben 5 ay önce sezeryan la doğum yaptım ve halla adet olmadım hamile kalma olasılığım varmı? Adet olmayı bekliyorum sprail takmak için ama halla adet olmadım normalmi?
Merhabalar ben 5 ay önce sezeryan la doğum yaptım ve halla adet olmadım hamile kalma olasılığım varmı? Adet olmayı bekliyorum sprail takmak için ama halla adet olmadım normalmi?
Doktorum emzirme dönemi boyunca adet görmemeye bilirsin dedi 1 yılı bulabilir dedi. Hamile kalmakta zorlana bilirsin demişti hamile kalmak istediğinde tekrar görüşelim dedi ama bu hamile kalmayacağın anlamına gelmez korunmaya devam et dedi. Ben 4 . Ayıda afet oldum bebeğim düzgün ememediği için bakalım bu ay olacak mıyım bende onu bekliyorum
Spiral taktırmak için adet olmanıza gerek yok.Doktora gidip adet olmadığınızı, spiral taktırmak istediğinizi söylerseniz kanda gebelik testi yaparak tahlil sonucuna göre gebe olmadıgınız taktirde spiral takılabiliyor.Benimki o şekilde takılmıştı