• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra adet ne zaman düzene girer

necla_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
49
0
86
Kayseri
kızlar dogum yapalı 6 ay bıttı ama hala adet olmadım normalmi sizce sankı menopoza girmiş gibi cok ateş basıyo sizce normal mi fikirlerinizi paylaşırmısınız bilmiyorumkismile

çok normal tatlım. ilk çocuğumda ertesi ay regl olmuştum 2 çocuğumda7.5 sonra regl olmuştum.sıkıntı basardı.bunlar çok normal

bende 1,5 ay oldu doğum yapalı adet olmadım.
ilk doğumdan 4 aylıktık adet olduğumda.
emzirmekle bi alakası varmı acaba adet olamamanın.

bilmiyorumki emziriyorum sürekli ek gıda almıyo hep emiyo zorla bişeyler veriyorum kusuyo ozamanda emince gecmi oluyo adet

pekı tekrar hamile kalma riski varmıdır bunun hakkında bi bilgin varmı çünkü benım gebeliğim çok sorunlu geçtı sezeryanla dogum yaptım dr a gıtmedım.

Endişelenme canım annemin dediğine göre regl olabilirsin yada uzun süre olmayadabilirmişsin her iki durumda bünyeyle alakalıymış ve normalmiş , regl olmadıysan süt koruyo derler ya hormonlarla alakalı olarak olmuyormuşsun ama korunma konusunda kesinlik yok o yüzden tedbirini al sen..
40. günde regl olan kadınlar daha hızlı kilo verebiliyormuş , olamayanlar da şişkinlik devam ettiği için kilo vermek biraz daha yavaşlıyomuş , sıkıntı , terleme de olamadığın içinmiş.

Jinekoloğunu ara sor kesin cevap için canım , boşuna strese girme..

çok saol canım bilgilerin için bebeği bırakacak kımse olmadıgı için mecburen arar sorarım dediğin gibi kilo vermekte zorlanıyorum şişkinlikte var streste üstüne üstlük birazdan ararırım sizleride haberdar ederim canım

aradım doktorumu kızlar oda emzirdiğim için olmadığını söyledi kişiden kişiye farklılık gösterirmiş diyo kimisi kırkı cıkınca hemen olurmuş kımısıde 2 yıla kadar sürermiş yani normalmiş telaşlanma diyo süt hamile kalmayı önlüyomuş genede korunmamı söyledi bebeğim küçük diye dikkat et dedi bunları söyledi kızlaropuyorumnanaktan

Back