merhaba arkadaşlar.doğum yapalı 51 gün oldu ve bugün adet görmeye başladım sizce bu normal mi? benim gibi olanlar varsa paylaşırmısınız? sevgilerimle...
merhaba arkadaşlar.doğum yapalı 51 gün oldu ve bugün adet görmeye başladım sizce bu normal mi? benim gibi olanlar varsa paylaşırmısınız? sevgilerimle...
bilmiyorum ya bir an paniğe kapıldım.internetten de araştırdım emziren annelerde daha geç oluyomuş ben de emziriyorum erken olunca panikledim bir an.bir sorun mu vaar acaba diye...
bilmiyorum ya bir an paniğe kapıldım.internetten de araştırdım emziren annelerde daha geç oluyomuş ben de emziriyorum erken olunca panikledim bir an.bir sorun mu vaar acaba diye...
ben de 35 günlük lohusa iken ilk adetimi oldum ikinciyi ise doğumdan 5 ay sonra oldum ondan sonra da düzenli her ay oldum bebeğim emmeyi bıraktığı ve sütüm kesildiği için...
kızlar bende doğumdan sonra 40 gün azar azar adet oldum bitti sonra 50.gün tekrar oldum ama öyle böyle değil aşırı derece fazla idi ve uzun sürdü yatak döşek koltuk her yer batıyordu oturmaya korkuyordum 5 günde böyle sürdü şimdi ise oğlum 65 günlük gene oldum yine oturmaya korkuyorum her yerim batıyor baş edemiyorum sizce normalmi