Doğumdan sonra :(:(:(:( acil yardım

Normal doğum yapan bayanlarda hemoroid az ya da çok oluyor. Ben de çok fazla olmuştu mesela. Ama iştebir sure beklemek gerekiyor. DDoktorum bana krem vermişti. Yumuşatmak için. Bir de hergun oraya pansuman yaptırıyordu.

Hamilelikle ortaya çıkmış olabilir, hamileligin ilerleyen sureci ile beraber normal doğumda tetiklemiş olabilir bendede çok küçük yaştan itibaren vardı hamileliğin de daha ilerledi dış hemoroid di benimki krem filan çok ilerleyince isede yaramıyor en son oglum 1 yaşına gelenek kadar dayandım en sonunda ameliyat oldum keşke önceden olsaymisim senelerce işkence gibi ihtiyacimi gormeye çalıştım.

Doktorum duphaloc diye bi surup yazmıştı hastanede başlamıştık hiç sknti yaşamadım. Doktoruna sor istersen bu şurubu. Emzirmeye de sknti degilki hastanede veriyorlardi. .geçmiş olsun

ancrk, post: 41758968, member: 170340"]Hamilelikle ortaya çıkmış olabilir, hamileligin ilerleyen sureci ile beraber normal doğumda tetiklemiş olabilir bendede çok küçük yaştan itibaren vardı hamileliğin de daha ilerledi dış hemoroid di benimki krem filan çok ilerleyince isede yaramıyor en son oglum 1 yaşına gelenek kadar dayandım en sonunda ameliyat oldum keşke önceden olsaymisim senelerce işkence gibi ihtiyacimi gormeye çalıştım.[/QUOTE]
Bende doğuma bi hafta kala çıkmıştı ameliyatsz doktor iki dakika da uyusturup almıştı krem verdi sonrada daha da cikmadi ilk fark eder etmez müdahale sart

ac karna bi yemek kasigi zeytin yagi ve bi iki kuru kayisi yemenizi tavsiye ederim. ayrica doktorum dogum sonrasi kabizlik onleyici ilac vermisti

Yeme içme vs önerilerine ek olarak size tavsiyem VAZELİN ve lokal aneztezik bir merhem (anestol vs). Tuvaleti yapmadan hemen önce makata vazelin sürerseniz çıkışı rahatlatacak aşınmayi önleyip iyileşmeyi hizlandiracaktir. Anestolu da büyük abdesti yaptıktan sonra sürerseniz ağrısını bi miktar alır.

kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu hala tuvalete çıkmakta zorlanıyorım hamileyken hiç kabızlık yoktu şimdi tuvaletden korkar oldum... Demir hapıda kullanmıyoruö kayısı yiyorum günde 3 litrye yakın su içiyorum ama geçmedi :KK43::KK43:
O değil bide yaptıktan sonra otururken bile canım yanıyor offff çok kötüyüm...

bende yasadım çoğu annede yasıyor malesef...sabahları bolbol cevız tuketmenızı onerırırm

kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu hala tuvalete çıkmakta zorlanıyorım hamileyken hiç kabızlık yoktu şimdi tuvaletden korkar oldum... Demir hapıda kullanmıyoruö kayısı yiyorum günde 3 litrye yakın su içiyorum ama geçmedi :KK43::KK43:
2. Ayda duzelmisti benimde ama ilaç sürmüştüm. Hayatım boyunca hic yaşamadığım bir durumdu. Cok Ağrılı biraz daha sabır geçecek.

"Kiraz_Mevsimi_54, post: 41760961, member: 610371"]Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... Hala çok kötüyüm... Keyfim hiç yok... Oturamıyorum bile[/QUOTE]
E neden aldrmiysn ki amekiyatlik derece mi meme ucu sekkindeyse iki dakikalık bişey eziyet çekme boşuna

İki yada uc adet kuru kayisi ve bir adet kuru inciri aksamdan bir vardak sicak suya koyun sabah ac karinla tamamini icin ve taneleri yiyin. İyi gelecektir. Lagman yapildi ise duzene girmesi zaman aliyor.

taze üzüm hem süt getirir hemde bağırsaklara bire bir

ilk doğumum normaldi ve aynı sorunu yaşadım. çok şükür oğlumda aynı şeyi yaşamadım. normal doğumda olabiliyor. kayısının çok faydasını gördüm

X