doğumdan orkanlara bir yöntem :))

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
kızlar biraz önce tesadüf sitede gezrken muzurluğum tutu +18 bölümüne daldım. ve baya bi gezindim konulara baktım o arada gözüme takıldı, ilk gece korkusundan yakınanlar eşlerine yaklaşamayanlar.son birden aklıma geldi doğumlarla ilgili anlatılanlar konuşmalar ve belki yardımı olur diye düşündüm. şimdi okuyun ve sonra düşünün hemen hemen hepimizde vardı bu korkular aaba nasıl olcak ama çok acıyomuş gibi şeyler üstelik belkide aramızda sırf bu korkular yüzünden günlerce haftalarca eşinden kaçanlar bile olmuştur.peki sonunda noldu aslında sormaya bile gerek yok şu konumda :CüvCüv: sırnaşık şey oan ortada o kadar sevmiş benimsemişizki üstüne onun getirdiği mucizeleri beklemekteyiz :) :emir_bebek: işte size kendinizi rahatlatabileceğiniz bir yöntem daha. zaten herşeyimizle hazırladık kendimizi üstelik bundan kaçma şansımızda yok öle erteleme falan yapamayız işin güzel yanı bide düşünsenize diğer olaydaki gibi boşada deil kaydirigubbakcemile3 sadece bi öneri inş. işe yarar.

antikacımm tam benim konuuu :)))))))
benim ilk gece bir ay sonra gerçekleştideee:kedi:

ben çok korkuyorum. üstelik 1 kızım var ve normal doğdu.ama ben şimdi mormal yapmaktan çok korkuyorum sezeryen sonrası sıkıntıları duydukça ondan daha da korkuyorum.. yokmu bunun başka bi yolu yaa:eek:lmaz:

ben acip normal dogum videolari izliyorum baslarda urkutucu oluyor ama bebegin dogupta annesinin kucagina verildigi sahneyi ve bebek dogar dogmaz annenin acilarinin dinme goruntuler beni rahatlatiyor...

korkmuyorum diye surekli telkin veriyorum kendime
gecen gun yalanci sanciya aldanip hastaneye gittigimde birkac saat bekledim ebe geldi senin yuzun beyazlamis hayirdir dedi.. o an anladim ki dogum korkum varmis:)

bende daha önce normal dogum yaptim 6 saat sanci cektim ama oldu bir sekilde aradan 6 bucuk yil gecti sanki hic dogurmamis gibiyim korkuyorum hem normal dogum istiyorum 10 cm nasil acilacak düsündükce tirsiyorum akannehir

hep doktora normal ıstıyorum dıye dıye kafasını sısırdım şakkıdı
ama az bızamanım kalınca bıde cıddı anlamda dusununce tırsmıyorda degılım :1ninca:akannehir
gercı ben normal dedıkce dr sezeryanada alabılırım sonucta beklenılen bebek dıyordu.
ılk aylarda kanama gecırdıgımden damarlarım hassasmıs dogum kasılmasında kanama olabılır oyle bır sey olursa dırek sezeryana alırım dedı akannehir
ben kısacası artıkın herıkısındende korkuyorum kısacası dogumdan korkuyooooom :1ninca:
sancı cekıp cekıp sonra sezeryan olursam dusuncem cıktı sımdıde dr sayesınde akannehir

Ya yapmayın lütfen böylee..daha önce doğum yapanlarınız da korkuyor..ya ben ne yapayım. Korkumdan hamile bile kalamıyorum. Zaten vajinismus işini de düğünden 3 ay sonra halletmiştim..yani nasıl düşünürsem düşüneyim korkumu hafiflettemiyorum. ve artık herkes çocuk beklemeye başladı benden, eşim de dahil. :çok üzgünüm:

kızlar hiç korkmayın beni biliyosunuz apar topar sezeryana aldılar epidural oldum ameliyattan iki saat sonra yuruttuler ertesi gunde oyle yavrum kuvezde oldugu için acı hissetmedim bile normal dogumu bilmeme ama epiduralden memnun kaldım yine sorsalar yine sezeryan derim tavsiye ederim

kızlar hiç korkmayın beni biliyosunuz apar topar sezeryana aldılar epidural oldum ameliyattan iki saat sonra yuruttuler ertesi gunde oyle yavrum kuvezde oldugu için acı hissetmedim bile normal dogumu bilmeme ama epiduralden memnun kaldım yine sorsalar yine sezeryan derim tavsiye ederim

canim sen hangi hast.dogum yaptin?

sağol canım paylaştığın için a.s.

yapmayın kızlar yaaa ben bu topiği biraz yüzünüzü güldürüp birazda korkularınızla yüzeştiğinizde sonucunun güzel olduğunu göstermek için açtım.ne gariptirki benimde ilk doğumum olmasına rağmen bendede korkudan eser yok. bende çok video izledim ve izledikçede rahatlıyordum halada öleyim.ve sürekli düşünüyorum çevremdekilere nasıl yardımım olur acaba sizlerin böle endişe korku içinde olduğunuzu görmek beni üzüyor gerçekten.ve düşünsenize hayatta daha büyük ne acılar yaşıyoruz. ve hepsine katlanabiliyoruz.belki beklenmeden geldiği içinde o kadar korkmuyoruz. kaçımız bu güne kadar sıcak suda, kaynar yağdan yada ütüden yanmamıştır o anlarda hiç bi ağrı kesicide yoktu kanımızda.yada kaçımız bi yerlerini kesmemiştir hemde uyuşuk falanda deildik diymi.yada baş ağrısı diş ağrısı adet sancısı çekmeyen varmı aramızda ne fark var bi kaç kat daha fazla olmasımı eee epidural var. üstelik sonunda hiç bir şekilde elde edemeyeceğimiz bir armağan var Yüce Rabbimizin bizlere sunduğu mucizelerimiz var.hadi biraz daha cesaretlenin.

X