merhaba,bende nette oyle listeler okuyorum ki cok sasiriyorum.kucucuk bebek sonucta ne gerek var o Kadar seye,zaten Cabuk buyuyorlar,misal,10 Body diyor,cocuk o Kadar cabuk buyuyor ki,cogun giydiremeyiyorsun bile.
Ben allahin izniyle,hastane cantama,bir adet yenidogan takimi,kendim icin Temiz bir esofman ve ciktigim Zaman giymek icin duzgun bir kiyafet,ic camasiri corap ve seyahat boyu temizlik ve bakim icin kucuk bir canta alicam bu Kadar.turkiyede nasil bilmiyorum ama Burda gecen hastaneye gittik,saglik sigortasi kartin,annelik cuzdani ve maxi cosi yeteyiorda artiyor bile,cogu seyi hastaneden veriyorlar zaten,olurda aceleyle hazirliksiz giderseniz,bebegin kiyafeti bezi herseyini veriyorlar zaten.bulundugunuz yerde oyle imkanlar varsa cokta yuk etmeyin kendinize,tedbir amacli kucuk bir canta yapin yeter.
evde kullanmak icinde kiyafet olarak simdiye Kadar toplamda 4-5 takim aldim bunlarin icinde yeni dogan icin olan bir kac parca var ,gerisini biraz buyuk aldim.3-4 zibin onlarda gene biraz buyuk aldim.corap.iki adet sapka,iki adet battaniye,iki adet havlu aldim .bu kadari yeter.bebegim buyudukce ve ihtiyaclarima gore gidip alirim insallah bebek gelince.
bebek bakim malzemelerinide abartmadan birer tane aldim,sampuanmis ,pudraymis,bebek yagiymis.birde soyle bir sey var,piyasada cok marka var,bebegimiz dogmadan ve kullanmadan onun cildine yarayip yaramayacagini bilmedigimizden abartmadan kucuk boylardan aldim.
simdilik tek eksigim,1-2 adet kilotlu corap ve bir kac ivir zivir,obuda akilima yatarsa alirim.krnfim icinde Temiz bir esofman takimi aldimmi tamamdir bu is :))artik duruma gore takviye olur.