• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan önce göğüsten süt gelmesi

glrkrks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
37
11
3
30
Merhaba hanımlar 36+5 haftalık hamileyim göğüsümden çok olmasada sıvı geliyor göğüs ucunu sıkınca da o sıvı geliyor doğumdan sonra süt sorunu yaşamam sanırım dimi şuan bile süt geliyorsa aynı durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi

Merhaba hanımlar 36+5 haftalık hamileyim göğüsümden çok olmasada sıvı geliyor göğüs ucunu sıkınca da o sıvı geliyor doğumdan sonra süt sorunu yaşamam sanırım dimi şuan bile süt geliyorsa aynı durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi
36. Haftada benimde süt gelmeye başladı 38+4 te dogurdum hiç süt sorunu yaşamadım hatta sezeryan oldum sezeryan sonrası süt gelmez hemen derler benim oluk oluk sütüm geldi hatta doğumun 3. Günü mastit oldum süt birikmesinden

36. Haftada benimde süt gelmeye başladı 38+4 te dogurdum hiç süt sorunu yaşamadım hatta sezeryan oldum sezeryan sonrası süt gelmez hemen derler benim oluk oluk sütüm geldi hatta doğumun 3. Günü mastit oldum süt birikmesinden
Benim 36 dan önce gelmeye başladı inşallah bende sizin gibi hiç sorun yaşamam süt konusunda ya 🙏

Normal diye biliyorum ama bildiğim kadarıyla sıkmak çok sakincaliymis kendi akiyorsa bırakın aksın

Gelebilir lütfen göğsünüzü sıkmayın.

Back
X