Doğuma Hazırlık doğumdan önce alınmalı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

educa

cookieciğimin pabucu dama
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
109
1
46
arkadaşlar doğumdan önce almamız gerekenler için bilginize başvurmak istedim...acaba hastanede göğüs pompası şartmı ve manuel mi pilli mi olmalı sizce...biberon,mama,kaşık götürmelimiyiz?...gibi..

ay evet bu konuda ben de karışığım...emziremezsen bebeğin kan şekeri düşer pompa er geç lazım oluyo deniliyor.kimi pillisi çok gürültü yapıyor manuel alın, kimi de manuel zor olur pilli alın diyor... çok karıştı kafam. napmak lazım

merhabalar 1ay önce doğum yaptım.Pompa almadım ihtiyaç duyduğunuzda alırsınız benim ihtiyacım olmadı,mama biberon falanda almadım.bence onları gerek duyduğunuzda alırsınız.bebeğiniz için kıyafet kendiniz için gecelik iççamaşırı öncelikli lazım olanlar bunlar

Hastanede pompa filan gerekmez bence. Çünkü zaten ilk anda mümkün olduğunca emzirme alıştırması yapacaksınız. Ne kadar çok emzirmeyi denerseniz o kadar iyi.
Kaşık zaten kullanması söz konusu bile değil o kadar bebeğin.
Çok zorda kalırsanız diye bir beberon belki ama bence ona da gerek yok. Emzirmede problem olursa alınıverir hemen bir biberon.

şu şekilde kaşığı sordum bazı durumlarda hemşireler özellikle sezeryandan sonra biberona alışmasın diye eğer bebek ememezse çok küçük kaşıklarla mama hazırlayıp veriyorlarmış, bu genel bir uygulama değil heralde...

yo canım ben de hemen ememeyen bebeklere ya da ek su olsun diye kaşıkla şekerli su verildiğini biliyorum.

bu konuda tecrübesi olanlar bizi aydınlatsın lütfen..o anda sıkıntı çekmek istemem açıkçası..önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum..genelde tavsiye edilen medela elektrikli mini pompa..manuel almayın deniliyor..ama doğumdan önce hazır bulundurmalı mı..bu emme olayı bebeğe göre değişir mi? süt gelmeme durumunda pompa kurtarıcı oluyor mu,yoksa her türlü gelmez mi süt??:sm_confused: doğum yapanlar,lütfen yardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…