Doğumdan ne kadar süre sonra hamile kalınabiliniyor

sharkliertyu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
731
238
26
Kuzenim normal doğum yaptı bebek 4 aylık kuzenim yine 1 aylık hamile.. 3 ay önce doğuran biri nasıl hamile kalabilir ki adet görmüyormuş bu arada

Kuzenim normal doğum yaptı bebek 4 aylık kuzenim yine 1 aylık hamile.. 3 ay önce doğuran biri nasıl hamile kalabilir ki adet görmüyormuş bu arada
Emzirdiği için artan hormonlardan adet görülmez ama bu yumurtanın oluşmayacağı anlamına gelmiyor. Adet görmem yeni doğurdum diye ilişkiye girerken korunmazsan pat diye gebe kalabilirsin. Vücut gebe kalmaya müsait oluyor yeni doğum yaptığı için. Doktorlar korunun korunun diye bin kere söylüyor heralde. Her giren çıkan doktor ebe aşıdan ordan burdan kontrolde nereye gitsen korun diyor hepsi. Demek ki kalınıyormuş.

Emzirdiği için artan hormonlardan adet görülmez ama bu yumurtanın oluşmayacağı anlamına gelmiyor. Adet görmem yeni doğurdum diye ilişkiye girerken korunmazsan pat diye gebe kalabilirsin. Vücut gebe kalmaya müsait oluyor yeni doğum yaptığı için. Doktorlar korunun korunun diye bin kere söylüyor heralde. Her giren çıkan doktor ebe aşıdan ordan burdan kontrolde nereye gitsen korun diyor hepsi. Demek ki kalınıyormuş.
Cevap vereyim dedim çok güzel aciklamissin arkadaşım dhaa ne ekleyeyim, süt koruma olayı yok inşallah tüm toplum öğrenecek bunu artık 🤣

Çok şaşırdık bizde 😂 3. Ayında kalması şok 7.8. Ayda duydum da bu çok ani olfu

Çok şaşırdık bizde 😂 3. Ayında kalması şok 7.8. Ayda duydum da bu çok ani olfu
Kardeşiyle arasında 1 yaş olan hiç görmediniz mi, hiç mi düşünmediniz yani bunlar nasıl oluyor :KK70: Asıl hala doğumdan hemen sonra hamile kalınmayacağının düşünülmesi şok. 😅

Benim kardeşimle aramda 11ay falan var anneme de köydw demişler süt korur olmaz olmaz sonuc ortada ikiz gibi olmuşuz 🤣🤣

Aynısı benim arkadaşımın başına geldi. O kayınvalidesi ile yaşıyor diye bir nebze yardımcı olanı vardı. Ama kızlar şimdi 3-4 yaşına geldi tadından yenmiyor:)

X