- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 26
- Konu Sahibi sharkliertyu
Kuzenim normal doğum yaptı bebek 4 aylık kuzenim yine 1 aylık hamile.. 3 ay önce doğuran biri nasıl hamile kalabilir ki adet görmüyormuş bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirdiği için artan hormonlardan adet görülmez ama bu yumurtanın oluşmayacağı anlamına gelmiyor. Adet görmem yeni doğurdum diye ilişkiye girerken korunmazsan pat diye gebe kalabilirsin. Vücut gebe kalmaya müsait oluyor yeni doğum yaptığı için. Doktorlar korunun korunun diye bin kere söylüyor heralde. Her giren çıkan doktor ebe aşıdan ordan burdan kontrolde nereye gitsen korun diyor hepsi. Demek ki kalınıyormuş.Kuzenim normal doğum yaptı bebek 4 aylık kuzenim yine 1 aylık hamile.. 3 ay önce doğuran biri nasıl hamile kalabilir ki adet görmüyormuş bu arada
Cevap vereyim dedim çok güzel aciklamissin arkadaşım dhaa ne ekleyeyim, süt koruma olayı yok inşallah tüm toplum öğrenecek bunu artıkEmzirdiği için artan hormonlardan adet görülmez ama bu yumurtanın oluşmayacağı anlamına gelmiyor. Adet görmem yeni doğurdum diye ilişkiye girerken korunmazsan pat diye gebe kalabilirsin. Vücut gebe kalmaya müsait oluyor yeni doğum yaptığı için. Doktorlar korunun korunun diye bin kere söylüyor heralde. Her giren çıkan doktor ebe aşıdan ordan burdan kontrolde nereye gitsen korun diyor hepsi. Demek ki kalınıyormuş.
Adet görülmese de hamile kalınır süt korumaz yani normalKuzenim normal doğum yaptı bebek 4 aylık kuzenim yine 1 aylık hamile.. 3 ay önce doğuran biri nasıl hamile kalabilir ki adet görmüyormuş bu arada
Adet görmüyorum diye çok rahatttı yumurtlama için adet şart değil miAdet görülmese de hamile kalınır süt korumaz yani normal
Bu sarkiyi kuzenine ithaf ediyorum
Çok şaşırdık bizde 3. Ayında kalması şok 7.8. Ayda duydum da bu çok ani olfuEmzirdiği için artan hormonlardan adet görülmez ama bu yumurtanın oluşmayacağı anlamına gelmiyor. Adet görmem yeni doğurdum diye ilişkiye girerken korunmazsan pat diye gebe kalabilirsin. Vücut gebe kalmaya müsait oluyor yeni doğum yaptığı için. Doktorlar korunun korunun diye bin kere söylüyor heralde. Her giren çıkan doktor ebe aşıdan ordan burdan kontrolde nereye gitsen korun diyor hepsi. Demek ki kalınıyormuş.
Hayır canım internetten oku ay sakın korunmadım demeeAdet görmüyorum diye çok rahatttı yumurtlama için adet şart değil mi
Kardeşiyle arasında 1 yaş olan hiç görmediniz mi, hiç mi düşünmediniz yani bunlar nasıl oluyor Asıl hala doğumdan hemen sonra hamile kalınmayacağının düşünülmesi şok.Çok şaşırdık bizde 3. Ayında kalması şok 7.8. Ayda duydum da bu çok ani olfu
Bende 4 aylık hamileyim bende korunmayacaktım ama artık korunurum kesinlikleHayır canım internetten oku ay sakın korunmadım demee
Çok teşekkürler1 yaş fark olcak cok zor şimdiden bol sabırlar diliyorum
Ben 18 ay farkla ikinciyi doğurdum öyleli bile cokkk zor hala canım cıkıyor 1 yaş püffÇok teşekkürler
Ya bir yandan iyi aslında ama bir yandan kötüBen 18 ay farkla ikinciyi doğurdum öyleli bile cokkk zor hala canım cıkıyor 1 yaş püff
Ben de aynı bu şekilde hamile kaldim 40im bittikten sonra hemen hamile kaldimKuzenim normal doğum yaptı bebek 4 aylık kuzenim yine 1 aylık hamile.. 3 ay önce doğuran biri nasıl hamile kalabilir ki adet görmüyormuş bu arada
Önce yumurtlama olur döllenme olmazsa adet görülürAdet görmüyorum diye çok rahatttı yumurtlama için adet şart değil mi