Tabi kesi olur %90 ama bunu o anda kesinlikle hissetmezsin zaten dikerken de uyuşturulur canım ve kısa sürede toparlanırsın ama sezeryan olursanda kesi olacak we daha büyük we çok daha geç iyileşirsin hem adı üstünde normal doğum olması gereken o
Anladm cnm saol bilgilendirdigin icin..illaki aci cekcez ins hayirlisiyla dogururum bebegimi :)
Slm bende normal doğum yaptım artık insan son anlarda yalvarıyor beni doğurtun dıye ve normal alttan bakılması korkacakta bırsey yok bır anda olup bitiyor hersey bebek oldugu gıbıde acı sızı kalmıyor inanki dogum yaptığım için yazma gereği duydum o kardesımızı korkutmuşlar resmen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum bu ilk gebeligim benim. Normal dogum yapilirken gelen parmak atiyoms diye duydm gercekteb oylemiyardm edin
İnşallah canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin doğum nezaman
İnşallah canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin doğum nezaman
Canim oyle gelen bakiyormus diye birsey yok. Dogumhaneye girene kdr bana sadece 2 kez bakildi alttan muayene zor degil korkma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam cnm saol.. insanlar bos konusup korkutuyolar iste
Ama normal dogum yaparsanz aman diyim dikislerine cok dikkat et.bebegi emzirecgm diye kalkp üstüne oturma sakin
Nasil yani hicmi kalkip oturmicm cnm
Zor olcak desene devamli yatmak grekcek ama bebek fln emzirirken nasl olcak bide tuvalete gidince aclirmi dikisler zorlanrsa flannYaklasik 1 hafta kadar hic ustune oturmaycksn dikisin olmadigi tarafa sol tarafa yan oturabilrsn genelde dikis sag taraftadir
Canım elle muayene edip açıklık ölçülmek zorunda... ama korkulacak bişey yok ki bunda kocanla beraber olurken ağrın oluyormu onun gibi düşün hem insanlar neden böyle korkuturlar anlamıyorum! Ben doğum yapmadım ama birçok doğuma girdim açıklıkda ölçtüm kimsenin ağrıdı dediğini duymadım
canım sen ebe falanmısın yada hemşire merak ettim zor bi meslek
:)))))):94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:
Neeeee :)))) 😘😘😘😘
canım sen ebe falanmısın yada hemşire merak ettim zor bi meslek
Hemşire yim canım ewt gerçekten zor bi iş ama çok seviyorum
meslektasmısız:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?