Doğumdan korkuyorum

Anladm cnm saol bilgilendirdigin icin..illaki aci cekcez ins hayirlisiyla dogururum bebegimi :)

İyiki yazmışsın canım gerçekten korkutmuşlar galiba niye böyle yaparlar anlamıyorum. Hem normal doğum gibisi yok bence tatmadım malesf henüz ama bi gün Allah nasip ederse bi engel olmazsa normal doğum yapmak her anını yaşamak isterim öyle ameliyat olur gibi olsun istemem açıkcası

Normal doğum olursa sakın vazgeçmeyin. Zorunlu sezeryan olmama rağmen, ikincide normal denemek istiyorum. Tabii doktor bulabilirsem. Sezeryan bir ameliyat nede olsa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum bu ilk gebeligim benim. Normal dogum yapilirken gelen parmak atiyoms diye duydm gercekteb oylemi yardm edin

Canim oyle gelen bakiyormus diye birsey yok. Dogumhaneye girene kdr bana sadece 2 kez bakildi alttan muayene zor degil korkma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sancilara dayanamam derseniz epiduralle normal dogum yapin daha konforlu oluyor

İnşallah canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin doğum nezaman

Canim oyle gelen bakiyormus diye birsey yok. Dogumhaneye girene kdr bana sadece 2 kez bakildi alttan muayene zor degil korkma

Tamam cnm saol.. insanlar bos konusup korkutuyolar iste

Tamam cnm saol.. insanlar bos konusup korkutuyolar iste

Ama normal dogum yaparsanz aman diyim dikislerine cok dikkat et.bebegi emzirecgm diye kalkp üstüne oturma sakin

Nasil yani hicmi kalkip oturmicm cnm

Yaklasik 1 hafta kadar hic ustune oturmaycksn dikisin olmadigi tarafa sol tarafa yan oturabilrsn genelde dikis sag taraftadir

Yaklasik 1 hafta kadar hic ustune oturmaycksn dikisin olmadigi tarafa sol tarafa yan oturabilrsn genelde dikis sag taraftadir

Zor olcak desene devamli yatmak grekcek ama bebek fln emzirirken nasl olcak bide tuvalete gidince aclirmi dikisler zorlanrsa flann

canım sen ebe falanmısın yada hemşire merak ettim zor bi meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…