Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum bu ilk gebeligim benim. Normal dogum yapilirken gelen parmak atiyoms diye duydm gercekteb oylemi yardm edin
Normal dogumda alttan muayne yapiliyo ya devamli bakiliyomus onu diyorum aciyomu diyene demek bu şimdi
Normal dogumda alttan muayne yapiliyo ya devamli bakiliyomus onu diyorum aciyomu diye
ne demek bu şimdi
Demek ki böyle de dile getiriliyormuş çok kaba bi tabir diğeri..
cnm o parmakları hissetmiyorsun artıkşaka bir yana sağlıklı olan o tatlım sezeryanda yaşşadım emin ol çektiğin sıkıntıya değer normali......Allah bir nefeste kurtarsın bebişini sana bağışlasın.........Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum bu ilk gebeligim benim. Normal dogum yapilirken gelen parmak atiyoms diye duydm gercekteb oylemi yardm edin
Evet ama insanlar bana bu sekilde soluyolar belkide bu yuzden korkuyorumdur
cnm o parmakları hissetmiyorsun artıkşaka bir yana sağlıklı olan o tatlım sezeryanda yaşşadım emin ol çektiğin sıkıntıya değer normali......Allah bir nefeste kurtarsın bebişini sana bağışlasın.........
normal cnm korkman hele bir anne ol hayırlısı korkular yerini güzel duygulara bırakıyor............Ins canim saol daha var ama ben cok korkak bi insanmism ya
cnm o parmakları hissetmiyorsun artıkşaka bir yana sağlıklı olan o tatlım sezeryanda yaşşadım emin ol çektiğin sıkıntıya değer normali......Allah bir nefeste kurtarsın bebişini sana bağışlasın.........
Canım elle muayene edip açıklık ölçülmek zorunda... ama korkulacak bişey yok ki bunda kocanla beraber olurken ağrın oluyormu onun gibi düşün hem insanlar neden böyle korkuturlar anlamıyorum! Ben doğum yapmadım ama birçok doğuma girdim açıklıkda ölçtüm kimsenin ağrıdı dediğini duymadım
Aciklikta ölctüm derken hemsiremisn yada ne blim bu isimi yapiyosn eger oyleyse bi kac sorum olcak
Aciklikta ölctüm derken hemsiremisn yada ne blim bu isimi yapiyosn eger oyleyse bi kac sorum olcak
normal cnm korkman hele bir anne ol hayırlısı korkular yerini güzel duygulara bırakıyor............
nerdesin yokmu kadın doğum doktoru gittiğin?Ilk oldugu icin korkuyorum cnm. Bide daha nrde dpgum ypcagima karar veremedm nap blmiyorm
Haa bide hani demissin kocanla birlkte olurken agrn oluyomuki diye malesef bazn aciyo 7aylik evliym hala aciyo birlkte oldugum zman vajinamin dar oldunu dusunuyorum
nerdesin yokmu kadın doğum doktoru gittiğin?
bende ist avr başakşehir melek hakverdi var tavsiye edebilirim......Istnbul avrupa yakasndaym cnm ozele gidiyodm ordada yogun bakim yokmus bide ozeld bi sorun oldugu zaman masraflarda cok oluyo.. blmiyorm dvlete gitmek istemiyorum. Sen nerdesn cnm
nerdesin yokmu kadın doğum doktoru gittiğin?
:) ewt canım hemşireyim 1 yıl kadar kadın doğum serwisinde çalıştım sormak istediğini sor tatlım bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim
bende ist avr başakşehir melek hakverdi var tavsiye edebilirim......
Benim ilskide bile cnm yaniyo oyuzden normal dogum yapamazmism gibi geliyo yaparsamda kescekler buyuk ihtimal ksme olayi uyustrmadanmi oluyo ve aciyomu tabi dikmeside var
Canım elle muayene edip açıklık ölçülmek zorunda... ama korkulacak bişey yok ki bunda kocanla beraber olurken ağrın oluyormu onun gibi düşün hem insanlar neden böyle korkuturlar anlamıyorum! Ben doğum yapmadım ama birçok doğuma girdim açıklıkda ölçtüm kimsenin ağrıdı dediğini duymadım