• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan korkuyorum

smhirm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
133
2
16
34
İstanbul
Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum bu ilk gebeligim benim. Normal dogum yapilirken gelen parmak atiyoms diye duydm gercekteb oylemi :( yardm edin

Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum bu ilk gebeligim benim. Normal dogum yapilirken gelen parmak atiyoms diye duydm gercekteb oylemi :( yardm edin
cnm o parmakları hissetmiyorsun artık:52::52::52::52:şaka bir yana sağlıklı olan o tatlım sezeryanda yaşşadım emin ol çektiğin sıkıntıya değer normali......Allah bir nefeste kurtarsın bebişini sana bağışlasın.........

Evet ama insanlar bana bu sekilde soluyolar belkide bu yuzden korkuyorumdur :(

Canım elle muayene edip açıklık ölçülmek zorunda... ama korkulacak bişey yok ki bunda kocanla beraber olurken ağrın oluyormu onun gibi düşün hem insanlar neden böyle korkuturlar anlamıyorum! Ben doğum yapmadım ama birçok doğuma girdim açıklıkda ölçtüm kimsenin ağrıdı dediğini duymadım:16:

cnm o parmakları hissetmiyorsun artık:52::52::52::52:şaka bir yana sağlıklı olan o tatlım sezeryanda yaşşadım emin ol çektiğin sıkıntıya değer normali......Allah bir nefeste kurtarsın bebişini sana bağışlasın.........

Canım elle muayene edip açıklık ölçülmek zorunda... ama korkulacak bişey yok ki bunda kocanla beraber olurken ağrın oluyormu onun gibi düşün hem insanlar neden böyle korkuturlar anlamıyorum! Ben doğum yapmadım ama birçok doğuma girdim açıklıkda ölçtüm kimsenin ağrıdı dediğini duymadım:16:

Aciklikta ölctüm derken hemsiremisn yada ne blim bu isimi yapiyosn eger oyleyse bi kac sorum olcak

Haa bide hani demissin kocanla birlkte olurken agrn oluyomuki diye malesef bazn aciyo 7aylik evliym hala aciyo birlkte oldugum zman :( vajinamin dar oldunu dusunuyorum

:) ewt canım hemşireyim 1 yıl kadar kadın doğum serwisinde çalıştım sormak istediğini sor tatlım bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim:16:

Istnbul avrupa yakasndaym cnm ozele gidiyodm ordada yogun bakim yokmus bide ozeld bi sorun oldugu zaman masraflarda cok oluyo.. blmiyorm dvlete gitmek istemiyorum. Sen nerdesn cnm
bende ist avr başakşehir melek hakverdi var tavsiye edebilirim......

nerdesin yokmu kadın doğum doktoru gittiğin?

:) ewt canım hemşireyim 1 yıl kadar kadın doğum serwisinde çalıştım sormak istediğini sor tatlım bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim:16:

Benim ilskide bile cnm yaniyo oyuzden normal dogum yapamazmism gibi geliyo yaparsamda kescekler buyuk ihtimal ksme olayi uyustrmadanmi oluyo ve aciyomu tabi dikmeside var

bende ist avr başakşehir melek hakverdi var tavsiye edebilirim......

Orasi biz uzak kaliyo cnm ya ben esenlerdeyim. Dedign yer ozelmi. Bide bezmi alem vakif universitesi hastanesini biliyomusun orasi sigortaydi yari ozel oldu normal dogum ucretsiz sezeryan 400 mus oraya gitmeyi dusunuyorum bakalim

Benim ilskide bile cnm yaniyo oyuzden normal dogum yapamazmism gibi geliyo yaparsamda kescekler buyuk ihtimal ksme olayi uyustrmadanmi oluyo ve aciyomu tabi dikmeside var

Tabi kesi olur %90 ama bunu o anda kesinlikle hissetmezsin zaten dikerken de uyuşturulur canım ve kısa sürede toparlanırsın ama sezeryan olursanda kesi olacak we daha büyük we çok daha geç iyileşirsin hem adı üstünde normal doğum olması gereken o

Slm bende normal doğum yaptım artık insan son anlarda yalvarıyor beni doğurtun dıye ve normal alttan bakılması korkacakta bırsey yok bır anda olup bitiyor hersey bebek oldugu gıbıde acı sızı kalmıyor inanki dogum yaptığım için yazma gereği duydum o kardesımızı korkutmuşlar resmen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back