Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol Mahmut abiDoğum veya düşük sonrası hemen birliktelik yaşadınız mı ve hemen hamile kaldınız mı ardından
Doktor söylerdi aslında sorsanızDoğum veya düşük sonrası hemen birliktelik yaşadınız mı ve hemen hamile kaldınız mı ardından
Allah esirgesin.Doğum veya düşük sonrası hemen birliktelik yaşadınız mı ve hemen hamile kaldınız mı ardından
Sana ne lazım tam olarak? Bunun bilgisini doktor kişiye özel olarak muayene sonrası verir zatenDoğum veya düşük sonrası hemen birliktelik yaşadınız mı ve hemen hamile kaldınız mı ardından
Saçma sapan yorum istemiyorum gerçekten erken dogum yaptım ve bebeğimi kaybetim üzerinden baya bi zaman geçti ve tekrar anne olmak istiyorum ve sadece başına gelen bilen insanların cevabını görmek istiyorum saçma sapan boş insanları değilSakin ol Mahmut abi
Kişiden kişiye değişir bu. Ben 3 ay sonra anca kendime gelebildim.baskasi bebeğinin kırkı çıkmadan kendine gelmiş olabilir.Doğum veya düşük sonrası hemen birliktelik yaşadınız mı ve hemen hamile kaldınız mı ardından
Başınız sağolsun. Doktorunuza danışın. Psikolojik destek de alın mümkünse. Kendinize bi4az zaman tanimaniz daha doğru olur.Saçma sapan yorum istemiyorum gerçekten erken dogum yaptım ve bebeğimi kaybetim üzerinden baya bi zaman geçti ve tekrar anne olmak istiyorum ve sadece başına gelen bilen insanların cevabını görmek istiyorum saçma sapan boş insanları değil
Burdaki insanları boş buluyorsanız tekrar tekrar aynı konuyu aynı foruma açıp durmayın. Gidip tıp mezunu doktorunuzla görüşün hanımefendi. Geçmiş olsun.Saçma sapan yorum istemiyorum gerçekten erken dogum yaptım ve bebeğimi kaybetim üzerinden baya bi zaman geçti ve tekrar anne olmak istiyorum ve sadece başına gelen bilen insanların cevabını görmek istiyorum saçma sapan boş insanları değil
18 haftalık hamileydim ve erken dogum oldu bebeğimi kaybetim aradan uzun bir zaman geçti kendimi yeni toparladım ve tabiki de bebek istiyorum bu yüzden sordum açıkcası bütün olay bu zaten sadece uzun uzun yazmak istemedimMuhtemelen arkadaşın düşüğü oldu ve can acısından soruyor bunu, hemen tekrar bebek düşündüğü için önyargılı olmasak mı arkadaşlarrr biraz
Zaten okur okumaz anladım canım benim, bende 31 haftalık doğum yaptım 45 gün sonra bebeğimi kaybettim yaşayan anlar, acısı olan düşünür boşver hiç bir yoruma takılma sorunda zaten gayet belliydi ne amaçla sorduğum , acını çok iyi anlayabiliyorum Rabbim sabır versin en çok ta bizlere Benim doktorum da 6 ay demişti , 6 ay sonra deneyebilirsin rabbim nasip etsin en kısa vakitte18 haftalık hamileydim ve erken dogum oldu bebeğimi kaybetim aradan uzun bir zaman geçti kendimi yeni toparladım ve tabiki de bebek istiyorum bu yüzden sordum açıkcası bütün olay bu zaten sadece uzun uzun yazmak istemedim
Tabikide görüştüm sadece burada aynı şeyleri yaşamış birileri olabicegini düşündüğüm için yazdım bu gayet normal değil mi zaten doktor hatası yüzünden kaybetim bebeğimi bir çok doktorla da görüştüm zaten ama yinede kadınlarımıza sormak istedim asıl hatsizce sakin ol falan demeleri çok saygısızca değil miBurdaki insanları boş buluyorsanız tekrar tekrar aynı konuyu aynı foruma açıp durmayın. Gidip tıp mezunu doktorunuzla görüşün hanımefendi. Geçmiş olsun.
Başınız sağ olsun18 haftalık hamileydim ve erken dogum oldu bebeğimi kaybetim aradan uzun bir zaman geçti kendimi yeni toparladım ve tabiki de bebek istiyorum bu yüzden sordum açıkcası bütün olay bu zaten sadece uzun uzun yazmak istemedim