Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba siz birseye karar vermeyin birakin nasil dogmak istiyorsa oyle dogsun. Benim son ana kadar normaldi bizimki ters dönmus sezeryan oldu napalim kismet
Başa gelen çekiliyor.
Her kadının tecrübesi bambaşka, bizleri baz almayın.
Hatta aynı bedende iki doğum da bambaşka, kıyaslanamaz yani.
Sağlıkla kavuşun, önemli olan bu.
Sıfır müdahale ile ağrısız doğum mümkün. Hypnobirthing mongan yöntemi kitabını mutlaka okumalısınız. Doğuma bakış açınızı kesinlikle değiştirecek bir kitap.
Doğal Doğum – Anne ve bebeğe saygılı doğumlar için bilgiler sitesini de inceleyebilirsiniz. Kadın doğum doktoru hakan çokerin öncülüğünü yaptığı keşkesiz doğum ekolü anlatılıyor. Bu ekolle eğitilmiş bir çok doktor ve ebeye de bu siteden ulaşabilirsiniz.
Bende aynı düşüncelerdeydim vücudum titriyordu doğumhaneye giderken hep normal istedim son anda sezeryan oldu ama hiç korkulacak birşey değilmiş çok rahat geçti sizde zamana bırakın kötü doğum hikayelerine hiç bakmayın.. sağlıkla gelsin bebişiniz
hiç korkmanı gerektirecek bir durum yok güzelim sezeryan onermem son çocuğum sezaryen doğdu hala toparlanamadım normal doğur bir haftaya tamamen ayaktasın