Doğumdan çok korkuyorum

Doğumdan çok korkuyorum bu aralar hep aklıma geliyor. Sezeryanmi normal mı daha iyidir bilemiyorum nasil doğum yapsam? Cidden çok korkuyorum
Bende aşırı korkuyorum epidural düşünüyorum ne dersiniz sizde mi epidural yapsanız

Doğumdan çok korkuyorum bu aralar hep aklıma geliyor. Sezeryanmi normal mı daha iyidir bilemiyorum nasil doğum yapsam? Cidden çok korkuyorum
3 gun sonra spinal sezeryan olcam dogum değil o minik bebek beni korkutuyo yapabilecek miyim bakabilecek miyim diye 🥺

Sıfır müdahale ile ağrısız doğum mümkün. Hypnobirthing mongan yöntemi kitabını mutlaka okumalısınız. Doğuma bakış açınızı kesinlikle değiştirecek bir kitap.

Doğal Doğum – Anne ve bebeğe saygılı doğumlar için bilgiler sitesini de inceleyebilirsiniz. Kadın doğum doktoru hakan çokerin öncülüğünü yaptığı keşkesiz doğum ekolü anlatılıyor. Bu ekolle eğitilmiş bir çok doktor ve ebeye de bu siteden ulaşabilirsiniz.

Bende aynı düşüncelerdeydim vücudum titriyordu doğumhaneye giderken hep normal istedim son anda sezeryan oldu ama hiç korkulacak birşey değilmiş çok rahat geçti sizde zamana bırakın kötü doğum hikayelerine hiç bakmayın.. sağlıkla gelsin bebişiniz

hiç korkmanı gerektirecek bir durum yok güzelim sezeryan onermem son çocuğum sezaryen doğdu hala toparlanamadım normal doğur bir haftaya tamamen ayaktasın

Back