Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğumdan çok korkuyorum normal doğum mu sezeryan doğum mu
Merhaba 30 haftalık hamileyim ve doğum korkum başladı videolara bakıyorum normal doğumda çok acı çekiyor diğeri de sezeryan kesiliyor falan oda ürkütüyor hangisi daha iyi
Ikisinin de kendince zorluklari var. Bence simdiden dogumu dusunmeyin. Zaten 37.haftada cati muayenesinde doktorunuz sizin ve bebeginiz icin en sagliklisinin hangisi oldugunu soyler. Ben sezeryan oldum ilk 3 gun kabus gibiydi. 4.gune biseyim kalmamisti.
Bende ilk oğlumda sezeryan oldum mahvoldum ilk kez ameliyat oldum ve ağrıların oluyor hergun doğum sancısını anlatan anneler sadece doğum esnasında ağrın olduğunu doğumdan sonra rahatladıgini söylüyorlar hatta oyleki kendini dinç hissedip hem kendini hemde bebegini giydiren anneler dahi varms siz dua edin su zamanda doktorlar yok catin dar suyun az ameliyat derse kaçının okadar iyi doktorlar var ki size yardımcı olup normal doğum yaptrabilirler
Merhaba 30 haftalık hamileyim ve doğum korkum başladı videolara bakıyorum normal doğumda çok acı çekiyor diğeri de sezeryan kesiliyor falan oda ürkütüyor hangisi daha iyi
Sizin ve bebek için hangisi iyiyse o olsun İki şekilde de dogum yapıp memnun olanda var olmayan da İnşallah sağlıklı ve kolay doğumlarimiz olur Korkmaya hepimiz korkuyoruz benim de hala normal mi olacak sezeryan mi belirsiz Ama ciddi şekilde korkuyorum
Merhaba eltim ilk bebekte normal doğum yaptı fakat doğum bitene kadar çok cektigini anlatır hep ama doğumdan sonra çok rahattım hiç bir şey olmamış gibiydim diyor. Fakat ikinci bebeğinde sezeryani tercih etti bin pişman tam bir hafta ayağa kalkamadı. Bebeğiyle de ilgilenemedi dosdoğru. Tavsiyem normal doğum eğer mümkünse. Rabbim sağlığıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Hiç korkma, o bir şekilde doğacak. Doğadaki her canlı doğuruyor sonuçta yardımsız. Benim ilk doğumum normaldi, şimdi gene normal istiyorum , doğum videosu ve mümkünse zor doğum hikâyeleri izleme ve dinleme, her doğum birbirinden farklı. Kendine zarar verirsin, güzel düşün güzel olsun