Doğumdan 7 ay sonra tekrar hamile kalmak

alruj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
113
34
103
kızlar merhaba
Büyük bir sorunum var
Doğum yapalı 7 ay oldu ve şuan tekrar hamileyim sanırım
Eşimle ayrılmayı düşünüyoruz şuanda ve maalesef kürtaj olmak zorundayım ama çok korkuyorum
Sezeryan sonrası böyle kısa surede kürtaj olan varmı?
Lütfen yardımcı olun

Doktorunla konuşsan en sağlıklı bilgiyi o verecektir. Ama birşey olacağını sanmıyorum sonuçta sezeryan karından yapılan bir işlem,kürtaj rahimden kanüllerle yapılan bir işlem fark var yani ama haftanın büyümemesi senin yararına olur canım. 5-6 haftalıkken yaptırırsan daha rahat ve kolay geçer. Hakkında hayırlısı olsun. :)

Doktorunla konuşsan en sağlıklı bilgiyi o verecektir. Ama birşey olacağını sanmıyorum sonuçta sezeryan karından yapılan bir işlem,kürtaj rahimden kanüllerle yapılan bir işlem fark var yani ama haftanın büyümemesi senin yararına olur canım. 5-6 haftalıkken yaptırırsan daha rahat ve kolay geçer. Hakkında hayırlısı olsun. :)

Teşekkür ederim cevap için
Doktora haftaya gidebilicem
İnternetten araştırdığımda sezeryandan sonra 1,5 2 yıl geçmesi lazım yazıyor
Doğum içinde kürtaj içinde riskli olucağı yazıyor
Korktum Oyüzden ve bu durumu yaşayıp kürtaj olan varmı merak ettim

Teşekkür ederim cevap için
Doktora haftaya gidebilicem
İnternetten araştırdığımda sezeryandan sonra 1,5 2 yıl geçmesi lazım yazıyor
Doğum içinde kürtaj içinde riskli olucağı yazıyor
Korktum Oyüzden ve bu durumu yaşayıp kürtaj olan varmı merak ettim
Ben yaşamadım ama illaki vardır. Adını hatırlamıyorum ama burda bir kullanıcı da vardı,doğumdan sonra hamile kalıp kürtaj olan,daha sonra yeniden çocuk sahibi olan. Kürtaj rahimle alakalı olan olay,eğer sezeryan dikişlerin falan iyileştiyse pek sorun olacağını sanmıyorum ayrıca boşanıyormuşsunuz da bence o çocuğun hayatı yanmasın diye düşünüyorum.
Dediğim gibi kürtaj haftası büyürse daha çok zorlanırsın.

Back