P Pnrr55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2019 143 136 53 34 20 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrr55 #1 Merhabalar doğumdan beş ay geçti adet sonrası sürekli lekelenmem var, sonraki ayın adeti başladı bitti ama yine devam ediyor lekelenmem, geçmeyen bi karın ağrım da var. Doktora gideceğim ama bu durumu daha önce yaşayan var mı acaba
Merhabalar doğumdan beş ay geçti adet sonrası sürekli lekelenmem var, sonraki ayın adeti başladı bitti ama yine devam ediyor lekelenmem, geçmeyen bi karın ağrım da var. Doktora gideceğim ama bu durumu daha önce yaşayan var mı acaba
Dora01 Canım Oğlum Seninle Yeniden Doğdum🍀 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 520 735 53 20 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrr55 #2 19 haftalık düşük yapmıştım iki ay sonra hamile kalmışım bitmeyen lekelenme ile doktora gittim öğrendim.Yeniden Hamile olabilirsiniz
19 haftalık düşük yapmıştım iki ay sonra hamile kalmışım bitmeyen lekelenme ile doktora gittim öğrendim.Yeniden Hamile olabilirsiniz
P Pnrr55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2019 143 136 53 34 23 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrr55 #3 Dora01 .!.: 19 haftalık düşük yapmıştım iki ay sonra hamile kalmışım bitmeyen lekelenme ile doktora gittim öğrendim.Yeniden Hamile olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İlk bebeğim tedavi ile olmuştu o ihtimal pek mümkün görünmüyor tabi bu işler nasip
Dora01 .!.: 19 haftalık düşük yapmıştım iki ay sonra hamile kalmışım bitmeyen lekelenme ile doktora gittim öğrendim.Yeniden Hamile olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İlk bebeğim tedavi ile olmuştu o ihtimal pek mümkün görünmüyor tabi bu işler nasip