dogumdan 4 ay sonra saç dökülmesi

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
merhaba arkadaşlar
5 ay önce doğum yaptım hiç saçım dökülmedıgı için sevinirken tam 1 ay önce saçlarım dökülmeye başladı ama öyle böyle degıl elımı kafama atamıyorum avuç dolusu saç çıkıyor saç dökülmesi genelde doğumdan hemen sonra oluyor dıye bılıyorum benımkı sızce yıne doğumla alakalımıdır yoksa başka bır sorunun ısaretımıdr

cevabı bilmiyorum ama aynı sorun bendede var hamileyken 1tel saçım dökülmedi ama doğumdan 3 ay sonra seninki gibi avuç dolusu dökülmeyebaşladı ben beslenmeyle ilgisi var diyorum doğrumudurki

ben az once biraz arastirdim sanirim doğumla alakaliymis genelde doğumdan 3-4 ay sonra basliyormus sac dökülmesi yapacak birsey yok sanirim insl en kisa surede bu dökülme azalir cunku heryer sac oldu yatagim kiyafetlerim anlatamam sacim uzun ve kalin telli birde banyodayken kuvet deliği tikaniyor resmen

önceden de saçlarım dökülürdü ama ben böyle döküldüğünü görmedim cnm.hamileyken dökülmeyen aksine sıklaşan,canlanan saçlardan sonra insana koyuyor...saç dökülmenin bahsi geçtiğinde etrafımdakiler ''bebek anneyi tanıyınca dökülmeye başlarmış'' diyolar ((
bende kızıma ''annecim bir an önce tanı beni yoksa kel kalınca hiç tanıyamayacaksın'' diye dalga geçiyorum.napıyım ne kadar normal karşılansa da insan üzülüyo ((beklicez bakalım !!!

Geçiyo geçiyo arkadaşlar.bende hiç geçmicek sanmıştım.korkudan dökülmeyi önleyen bitkisel şampuanlar filan ne yapacağımı şaşırmıştım.ama şimdi hatırlamıyorum bile ne zaman durdu dökülmesi.1,5 yaşında artık bebişim

inşallah en kısa zamanda biter bu saç dökülmesi saçsız kalacağım diye çok korkuyorum evin içi her yer saç oluyor elimi saçıma süremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…