• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdam sonra regl

monpetit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
1.694
1
116
47
Burdur
18 ekim 2007 de doğum yaptım regl olmadım henüz normalmi ?
sizin ne kadar sonra oldu?
yoksa yine hamilemiyim yasakkelime

eğer hamile değilsen mutlaka doktora görünmelisin.normal şartlarda doğumunu takib eden ay genelde lohusa kanamalarının bitiminde yumurtlama olması gerekiyo.bazen bu 2 ayı buluyo halk arasında buna süt koruması derler ama senin 5 ay olmuş be canım mutlaka doktora görün

bende ekim 15 de dogum yaptim.gerci beninkiler 33.haftada dogdu ondan.bende hala regl olmadim ama bunun sebebi bebeklerime sut vermem.sanirim emziren annelerde hormon salgizsi farkli oldugu icin emzirme bittikten sonra regl oluyomussun.tabi bu bunyeye gore de degisebiliyomus.benim sutum bitti artik bakalim eger hala olmazsa doktora gidicem bende..

SeLcan cok normal :) Dogumdan sonra 1 yılRegL olmayan bayanlar gordum :) Ben regL olmaktan nefret edıyorum :) ılk Dogumumda 40 gunluk logusa donemınden cıktım hemen ertesı gun saclarımı boyattım hemen bı sonrakı gun adet gordum ne kadar acı verıcı ıdı benım ıcın anlatamam :)

çok normal canım bebeğini emzirdiğin sürece regl olmayabilirsin.ama süt korur muhabbetine güvenme regl olmasanda sütün korumayabiliyor

bence normal benim doğum yapalı 16 ay oldu daha yeni adet oldum düzenli emzirdiğin için olmuyordur bende hala emziriyorum...

Back