Doğumda topuk yakan ihmale suç duyurusu

Ihmal ihmal... keske hic olmasaydi ama madem olmus en azindan topuklar diyorum baska ne diyebilirim ki? Gectigimiz aylarda sicak su torbasindan ölen insanlar haberleri gormustum. Gerci o malzemenin kalitesiz olmasiyla falan da ilgiliydi ama oradaki torbanin ne kadar kaliteli oldugu da muamma kadincagzin basina boyle sey gelebiliyorsa... Allah beterinden korusun, o melek bebisi anne babasina bagislasin.

Konuyla alakasız ama eflalin anlamını ne olarak biliyorsunuz
Cennette bir ağaç diye okumuştum bundan 6 sene önce, kızım olursa koymak istiyordum, anlamı yanlış bilinen isimlerdenmiş , kurak bitkisiz yer demekmis.

beni de ateş basmıştı ikinci doğumum da , ameliyat hanede bile terlemiştim stresten , ilk doğum da üşümüştüm ama kat kat battaniye örtmüşlerdi titriyordum , her ikisi de heyecandan oldu diye düşünüyorum.

Benimde hissetmem sizin ki gibi uzun sürdü 4-5 saati bulmuştu. Felçli olanlara Allah şifa versin çok zor hissedememek

Demi bacaklarını bir yerden bir yere almak birinin yardım etmesi gerekiyordu. Ama çok tuhaf bir duygu karnın bomboş oluyor. Değişik bir his. Ben doğumdan sonra istemsiz olarak bazen elim karnıma gidiyordu hani iletişim kurmak için tekmeleri dinlersin ya. O biçim..
Allah isteyen herkese sağlıkla ve hayırla nasip etsin.

Doğumdan sonra oda sıcak olmasına rağmen delice üşümüştüm. Benim de epiduraldı, ameliyathane fena soğuk oluyor, bi de heyecan. Resmen doğum öncesi sonrası dişlerim zangır zangır titredi. Kendime -3-4 saat sonra ancak geldim, doğumdan 3-4 saat sonra uyuşma geçti ama geçmez olaydı ameliyat yeri nasıl yanıyordu.

Senin gibi tuvalete hemen girerim sandım ama ne mümkün, benim ayak uyuşması değilde doğrulamadım yerimden, doğrulsam karnım yarılıp içim dışarı çıkçak sandım, resmen yüzüm yere paralel şekilde git gel yaptım tuvalete.

2.yi düşünüyorum ama aklıma geldikçe o doğum sonrası.

Hemsireyi veya diğer görevlileri suçsuz gibi göstermeye çalışanlara hak veremedim açıkçası.
Özel hastaneler o kadar para alıyorlar böyle bir ihmal çok fena bence.
Ki parasını da geçtim insan canı bu kadar ucuz olmamalı.
Bu kadını hiç mi kontrol etmediler.
Allah acil sifalar versin, olan anneyle bebeğe olmuş.

4,5 saat hiç hissetmedim belden aşağısını. Kesseniz gıkım çıkmazdı o derece.

Kesinlikle benim de öyleydi anlamıyorsunuz ki hiç bişey. Ki ben özelde falan değil rahatsizligimdan dolayı tepecik kadın doğum da yaptım. Aynı şeyleri hissettim dişlerim birbirine vuruyordu annem dayanamadı hemsireyi çağırdı. Hemşire dedi ben vereyim iki battaniye daha vereyim ama şu anda ona 10 tane battaniye de sarsaniz ısınamaz anestezi nin etkisi bu ancak baş ağrısını hafifletmek için nescafe verebilirsiniz dedi. Belli ki veren hemşire nin ihmalinden çok tecrubesizligi var. Esas ihmal o kadar tecrübesiz bir hemşireye nöbet yazan yönetimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…