- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Kendi öz annem erkektir karşısında sus konuşma derse nolucak bu bebek düşmediyse eğer rabbim korudu inan kiBu nasıl bir şey ya. Hamileyken şiddete uğramışsınız bu kabullenilecek bir şeymi?
Ben hiçbir şey anlamadım. 2 aylık evlisin hamilesin üstelik hamileyken dayak yedim diyosun. Eş tarafını sevmiyosun. Eşinden emin değilsin. Seni tanımadığın biriyle zorla mı evlendirdiler?Ben bi türlü esimin ailesini sevemiyorum ben malatyalıyım onlar kirsehir lı fark cok ben daha böyle utangaç çekingenim onlar baya sosyal sevmedigim insan tipleri ayrıca dugunum eylülde oldu 2 aylık evliyim nerdeyse dugun gunu dayısının kizlari bana bi bakışları var öldürüp mezara koyacak gibi annemler beni bırakıp gittiler zaten cok ağladım kendimi garip hissettim bide bunların pis pis bakışları ayrılığa mi yanam nereye düştüğüme mi kaynım olacak adam da öyle kötü kötü öldürecek gibi bakıyo suan hamileyim kaynanama durumu anlattım dedim bana kötü bakıyorlar onları savundu gicik oldum yani doğumum da bu kadın gelicek ama gram istemiyorum kaynanam sessiz bisey ama dur bakalım yani ailesini gram sevmedim biz malatyadayim onlar kırşehirde ayrıyız eşim askeri personel keşke ailesi olmasa eşimden memnununum gibi
Kötü bakışlardan başka olumsuz birşey belirtmenişsiniz. Ortada somut birşey yok. Kendinizi doldurmayın. Kötü bakışlardan ötürü kayınvalideye şikayet hoş olmamış. Dediğim gibi elle tutulur birşey yok.Kendınde kararsızsın ne yapmak ıstedıgınden esınden memnunum gıbı nedemek bır kere onu anlayamadım? Memnun değilsen neden daha 2 ayda cocuk yaptın hamıle kaldın ?
Ailesini sevmeye bılırsın bende esımın aılesını sevmıorum ama saygı duymak zorundasın onlar olmasaydı esin olmucaktı!
Ki evlenirken senın malatyalı esının aılesının kırsehırlı oldugunu bılmıyor muydun?
Ben de olsam bana bırı kendı aılemı kotulese heleki gelin yapma savunmayı bırak o gelini yolarım...
Birde düğünün eylülde olmuş iki aylık hamılesın acaba evlilik öncesi mi cocuk yaptınız ıcınmı istenmıyorsunuz?
Biraz suçu kendınızde aramanızı tavsıye ederım.
Kuzum bak bide hamilesn sen bosver saygini bozma bnmde esim cok hassastr surekli hani annmi babami ara sor der bende ararm hatta kayinvalidem cok uzun konusur telefn kapatmayi bilmez ama yinede arada esim var o benm ailemle hep arayip gorusuyr bnde gorusecegim tabiki. Esimin kucuk kuzeni vefat etti yeni evlendigimizde yani haziranda evlendk temmuzda kuzeni vefat etti kayseriye hemen duyar duymaz gittik ve ben o 3 gun boyunca o mutfaktan hic cikamadm gelene gidene tek basima sofra kurdm cay verdm bir bardak geldi digeri gitti dusunki . Bu kayinvalidemin teyzelerinin o kadar hosuna gitmiski mutfaga bizi bile koymuyr sabahin 7 sindengevenin 1 2 sine kdr mutfakta diye kendini artk bu evde kabul ettrmis diye dusunki benm ustume yuruyen teyzesi seker hastasi bayildi ilk ben gittim elini tuttum noldu bi tarafimmi eksildi yoo ben kazandim. Esimde herseyi gordu o beni gordukce jep beni savundu. Bu olay bu kadar basit...Inan bende öyle dedim hangisi bütçeye uygunsa dediğin gibi tayinci yiz masraf yaptırmadım aç gözlü gibi su olsun bu olsun demedim çekingen utangaç bi yapım var kimseyi kırmadım
Haklisin ben anlatamadım canim simdi anlatiyorum ben 1 sene nisanli kaldim ven malatyali o kirsehirli nisanlilik donemim de ailesi uzaktaydi yani hep ben arardim bi gelin var lrda diye aramazlardi onlarin adetinde hep gelin ararmis neyse biz iyi kotu gunler geçti ağustos sonu eylül başı dugun oldu ama dugunum de modumu bakışlarıyla düşürdüler inanmazsın belki ama öyle bakıyorlar ki fesat kinci öldürecek gibi zaten annelerden ayrıldım kendimi garip hissettim yapı itibari ile duygusal herşeye ağlayan bi tipim kaynım olucak kişi hayirli olsun bile demedi o sorun deil demesin zaten iste evlendik balayı filan derken hamile kalmışım afedersin ilk geceden bizde döşekte kalmış gelin derler iste 3 hafta once annemle konuşuyordum normal bi şekilde annem nasilsin nasıl gidiyo diye sordu tlf kapattım annem aradı dedi annemi hic aramamışsın kayinvalidem demişki semihaya noldu bisey mi dedik aramadı filan buda tuttu sen annenle nasılsan benim annemle de öyle olucan beni itti bende dedim ki annen niye beni hic aramiyo aryandan da alah razinolsub aramayan dan da yiyenleriyle konusuyo telefonu hep meşgul bi kere de beni arasınlar dediğimde bağırmalar vurmalar çekil gidicem diyorum birakmiyo bebek cok gücluymus gerçekten o strese o hengabeye dayanıp bugüne geldi yani olay buBen hiçbir şey anlamadım. 2 aylık evlisin hamilesin üstelik hamileyken dayak yedim diyosun. Eş tarafını sevmiyosun. Eşinden emin değilsin. Seni tanımadığın biriyle zorla mı evlendirdiler?
Kendi öz annem erkektir karşısında sus konuşma derse nolucak bu bebek düşmediyse eğer rabbim korudu inan ki
Konuyu yazan ben degilimKötü bakışlardan başka olumsuz birşey belirtmenişsiniz. Ortada somut birşey yok. Kendinizi doldurmayın. Kötü bakışlardan ötürü kayınvalideye şikayet hoş olmamış. Dediğim gibi elle tutulur birşey yok.
Yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın cevabım konu sahibineKonuyu yazan ben degilim
dayak varsa keske cocuk dusunmeseydın en azndan bı kac ay tanırdın karnndakı bebege sana saygısı olmayan bır adam nasıl baba olur ınsallah duzelır allah yrdımcın olsun kayananalar sualalerını sevmesende esıne anlatma anlasılan aılecı sesızde kalma sıddete sesız kaldıkca herseyde ona basvurckEvlilik öncesi bi ilişkim olmadi tabiki bebeğim 2 aylık olucak onu yanlış yazmışım tam eylül 1 ine biz evlendik benim yanlışım da yok gayet sessizim insanoğlu fitneyle çalışıyo zaten gayet mesafeliyim aramam bile ayrıca sırf annesi ni aramamisim diye oysa cuma günü cumalarını kutluyorum ama bi kerede nişanlı kaldım hamile oldum nasilsin diye bi kere de onlar arasın dedim ki hamile hamile dayak yedim neyin niyetinden bahsediyorsunuz annem geldi benim annem yanıma akşamı hastanelik oldum bebeğim gücluymus beni bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?