- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Kendınde kararsızsın ne yapmak ıstedıgınden esınden memnunum gıbı nedemek bır kere onu anlayamadım? Memnun değilsen neden daha 2 ayda cocuk yaptın hamıle kaldın ?Ben bi türlü esimin ailesini sevemiyorum ben malatyalıyım onlar kirsehir lı fark cok ben daha böyle utangaç çekingenim onlar baya sosyal sevmedigim insan tipleri ayrıca dugunum eylülde oldu 2 aylık evliyim nerdeyse dugun gunu dayısının kizlari bana bi bakışları var öldürüp mezara koyacak gibi annemler beni bırakıp gittiler zaten cok ağladım kendimi garip hissettim bide bunların pis pis bakışları ayrılığa mi yanam nereye düştüğüme mi kaynım olacak adam da öyle kötü kötü öldürecek gibi bakıyo suan hamileyim kaynanama durumu anlattım dedim bana kötü bakıyorlar onları savundu gicik oldum yani doğumum da bu kadın gelicek ama gram istemiyorum kaynanam sessiz bisey ama dur bakalım yani ailesini gram sevmedim biz malatyadayim onlar kırşehirde ayrıyız eşim askeri personel keşke ailesi olmasa eşimden memnununum gibi
Ama düğü n günümde öldürecek gibi bakmaları sence normal mi biliyodum amaKendınde kararsızsın ne yapmak ıstedıgınden esınden memnunum gıbı nedemek bır kere onu anlayamadım? Memnun değilsen neden daha 2 ayda cocuk yaptın hamıle kaldın ?
Ailesini sevmeye bılırsın bende esımın aılesını sevmıorum ama saygı duymak zorundasın onlar olmasaydı esin olmucaktı!
Ki evlenirken senın malatyalı esının aılesının kırsehırlı oldugunu bılmıyor muydun?
Ben de olsam bana bırı kendı aılemı kotulese heleki gelin yapma savunmayı bırak o gelini yolarım...
Biraz suçu kendınızde aramanızı tavsıye ederım.
sankı aynı yerde yasıyosunuz evınız ayrı barkınız ayrı dedıgım gıbı eylul dugun dıyosun bebek 2 aylık dıyosun evlılık oncesı cocuk dıye bakıyo olabılırler uymak zorunda degılsınız aılesıne onlar da sıze uymak zorunda degıller görüşmeyın kv. ıle sık sık konusup herseyı anlatmayın sızde.... Fesat olabılırler tek taraflı arıyorsunuz hatayı onlarda sızın yanlısınızı gormustur ve sevmıyorlardır normaldır. Ama sonrada aıleye üye olup da kişiliklerini değiştiremezsiniz mudahale edemezsınız.Ama düğü n günümde öldürecek gibi bakmaları sence normal mi biliyodum ama
O zmn pek derine inmedim kırşehir filan ben yapı itibari ile duygusalım ayrıca çocuk yptim korumadım bebek için belki pişman değilim ama ailesine uyamıyorum hep sinsi fesatlar onlarla aynı araya zaten dugunden bu yana gelmedim herkes ayrı yerlerde
Evlilik öncesi bi ilişkim olmadi tabiki bebeğim 2 aylık olucak onu yanlış yazmışım tam eylül 1 ine biz evlendik benim yanlışım da yok gayet sessizim insanoğlu fitneyle çalışıyo zaten gayet mesafeliyim aramam bile ayrıca sırf annesi ni aramamisim diye oysa cuma günü cumalarını kutluyorum ama bi kerede nişanlı kaldım hamile oldum nasilsin diye bi kere de onlar arasın dedim ki hamile hamile dayak yedim neyin niyetinden bahsediyorsunuz annem geldi benim annem yanıma akşamı hastanelik oldum bebeğim gücluymus beni bırakmadısankı aynı yerde yasıyosunuz evınız ayrı barkınız ayrı dedıgım gıbı eylul dugun dıyosun bebek 2 aylık dıyosun evlılık oncesı cocuk dıye bakıyo olabılırler uymak zorunda degılsınız aılesıne onlar da sıze uymak zorunda degıller görüşmeyın kv. ıle sık sık konusup herseyı anlatmayın sızde.... Fesat olabılırler tek taraflı arıyorsunuz hatayı onlarda sızın yanlısınızı gormustur ve sevmıyorlardır normaldır. Ama sonrada aıleye üye olup da kişiliklerini değiştiremezsiniz mudahale edemezsınız.
haksız olduğunuzu yalan fake hesap oldugunuzu dusunup sıze daha fazla cevap vermeyı dusunmuyorum acıkcası konularınıza baktım hıcbırı bırbırıne uymuyor her cevapta yenı sey cıkıyo bırazdan da esım benı aldatıyor dersıınız.Evlilik öncesi bi ilişkim olmadi tabiki bebeğim 2 aylık olucak onu yanlış yazmışım tam eylül 1 ine biz evlendik benim yanlışım da yok gayet sessizim insanoğlu fitneyle çalışıyo zaten gayet mesafeliyim aramam bile ayrıca sırf annesi ni aramamisim diye oysa cuma günü cumalarını kutluyorum ama bi kerede nişanlı kaldım hamile oldum nasilsin diye bi kere de onlar arasın dedim ki hamile hamile dayak yedim neyin niyetinden bahsediyorsunuz annem geldi benim annem yanıma akşamı hastanelik oldum bebeğim gücluymus beni bırakmadı
Bacım dert edeceğin başka başka dertlerin varmış tutup onun bunun bakışını konuşuyorsun . hicbir sebep siddete gerekçe olamaz kınıyorum . Sizde onun bakışını bunun mezara koyacak gibi duruşunu dert edersen evlilikte problemler sogumalar çıkar. Ayrıca o nasil insanmis aramadin diye kavga cikariyor . Sen once bunlari kafana tak . Nasil insanla evliyim diye . Bakislari degil . Konus esinle ciddi konusma yap . Bebeğine dikkat et onu düşün biraz öyle davran .Evlilik öncesi bi ilişkim olmadi tabiki bebeğim 2 aylık olucak onu yanlış yazmışım tam eylül 1 ine biz evlendik benim yanlışım da yok gayet sessizim insanoğlu fitneyle çalışıyo zaten gayet mesafeliyim aramam bile ayrıca sırf annesi ni aramamisim diye oysa cuma günü cumalarını kutluyorum ama bi kerede nişanlı kaldım hamile oldum nasilsin diye bi kere de onlar arasın dedim ki hamile hamile dayak yedim neyin niyetinden bahsediyorsunuz annem geldi benim annem yanıma akşamı hastanelik oldum bebeğim gücluymus beni bırakmadı
Benimde annemin bir lafi vardir o agac kabugundan cikmadi herkesin bir ailesi var sana vasiyetim o cocuk bize nasilsa sen de onun ailesine oyle git der hep olursem vasiyetim olsun sakin saygini bozma ailesine karsi der hanfendinin dusuncelerini bende dogru bulmadm bnde uzman esiyim bizimde orf gelenek farkli hatta ailesi yuzunden kavga cikip nisanim bile bozulmustu ustume falan yurdulerKeşke ailesi olmasa' derken ??? Eşiniz pürçüklü mü
eşin snin için keşke ailesi olmasa dese, üzülmez misin ? bu nasıl bir dua ya da beddua dır ??
Daha 2 aylık evlisin, ailesini sevmiyorsun sebebi düğünde sana kötü kötü baktılar öyle mi ?
Her zaman derdim, yargı ve ÖNYARGI çok farklı şeyler..
Kayınvalidenizi doğum da istemiyormuşsunuz emin olun o da size bayılmıyordur. Kimin torununu kimden sakınıyorsunuz hele ki 2 aylık evlisiniz maksimum 2-3 haftalık hamilesiniz. hele durun bakalım o bebek bir doğsun; gelin ata binmiş ya nasip demiş.
ay düşüncelerinizi çok sığ buldum ben sizin resmen dağdan gelmiş bağdakini kovuyor gibi bir şey yani
Benim eşimde aynı şekil düğünü tek başına yaptı krediyi tek başına oduyor allaha havale etmek lazım o tür fesatlariBenim esimde kayserili askeri personel biz erzurumluyuz bnde 4.5 aylik evliyim bizmde aramizda fark cok adet orf gelenk olsn ama iki tarafta ayak uydurmaya sagladi ve ustune ustelik altinimdan esyama a dan z ye herdeyimi esim tek basina yapti aile destegi olmadan. Bizde suan erzurumdayiz ama yaptifin sey bence yanlis. Bende esimin teyzeyle kuzeniyle fln tartistm hatta ustume yuruduler ama esim beni savundu hatta suan pek gorusmuyr teyzeleryle fln nisanim bozlmustu onlar yuzunden ama ben genede senin gibi dusunmuyrm esim o kdr iyi bir insanki annesi babaso o kdr iyi yststirmiski saygisini hic kaynetmez. Kalp kirmaz. Yani demem o ki bence abartyrsun bende cok seyler atlattim ama yinede gorusuyoruz. Unutma birine nasil olursan oda sana oyle gelir. Zaten senin onlari gorecegin yilda en fazla 2 3 tur izinlerde. Bence yenide evlisin hic boyle dusunme.
Siz esinizin ailesini boşverin ,önce hamile hamile size dayak atan eşte sorun arayin.Daha kac zamanlik evlisiniz,hem hamilesiniz hem size şiddet uygulamis ,asil sorun eşiniz farkinda misiniz?Evlilik öncesi bi ilişkim olmadi tabiki bebeğim 2 aylık olucak onu yanlış yazmışım tam eylül 1 ine biz evlendik benim yanlışım da yok gayet sessizim insanoğlu fitneyle çalışıyo zaten gayet mesafeliyim aramam bile ayrıca sırf annesi ni aramamisim diye oysa cuma günü cumalarını kutluyorum ama bi kerede nişanlı kaldım hamile oldum nasilsin diye bi kere de onlar arasın dedim ki hamile hamile dayak yedim neyin niyetinden bahsediyorsunuz annem geldi benim annem yanıma akşamı hastanelik oldum bebeğim gücluymus beni bırakmadı
Ya bak oyle dusunme ben boyle oldguna daha memnunum esim aldigi icin herseyimi ha yalan soylemeyim erzurum adetlerini bilen bilir tek yapilmasi mumkun degldir ama biz o kafada degldk hoc adet yaptrmadik ihtiyaclarimizi aldk ve en uygunlarini aldk gereksiz seyler almadik. Bide tayinci oldgm icin pahali seylere gitmedik acikcasi ve ben boyle olmasina daha cok sevndm simdi en azndan bisey oldumu ailesi sesini cikaramior o kadarki gecen gun ailesi sıkıstiginda bile ben bilezigimin birini vermistim . Ama olsun canlari saolsn biliormki onlar uzulse esimin ailesi esimin daha cok cani yanacak. Onun icin herseyi yaparim ben cunku o bmm hep yanmda destekcmBenim eşimde aynı şekil düğünü tek başına yaptı krediyi tek başına oduyor allaha havale etmek lazım o tür fesatlari
Saol canımBacım dert edeceğin başka başka dertlerin varmış tutup onun bunun bakışını konuşuyorsun . Neden dayak yedin bilmiyorum zaten hicbir neden gerekçe olamaz kınıyorum . Sizde onun bakışını bunun mezara koyacak gibi duruşunu dert edersen evlilikte problemler sogumalar çıkar. Bebeğine dikkat et onu düşün biraz öyle davran .
şuan iyiz ama iste sırf annemle kendi annemle konuşup onun annesi ile konuşmamışım diye kavga çıktı iste baya baya vurdu aglaya aglaya halsiz dustum kimse anlamiyo anlatıyorum biri fake diyo öteki annesidir diyo ne değişikler yaSiz esinizin ailesini boşverin ,önce hamile hamile size dayak atan eşte sorun arayin.Daha kac zamanlik evlisiniz,hem hamilesiniz hem size şiddet uygulamis ,asil sorun eşiniz farkinda misiniz?
Inan bende öyle dedim hangisi bütçeye uygunsa dediğin gibi tayinci yiz masraf yaptırmadım aç gözlü gibi su olsun bu olsun demedim çekingen utangaç bi yapım var kimseyi kırmadımYa bak oyle dusunme ben boyle oldguna daha memnunum esim aldigi icin herseyimi ha yalan soylemeyim erzurum adetlerini bilen bilir tek yapilmasi mumkun degldir ama biz o kafada degldk hoc adet yaptrmadik ihtiyaclarimizi aldk ve en uygunlarini aldk gereksiz seyler almadik. Bide tayinci oldgm icin pahali seylere gitmedik acikcasi ve ben boyle olmasina daha cok sevndm simdi en azndan bisey oldumu ailesi sesini cikaramior o kadarki gecen gun ailesi sıkıstiginda bile ben bilezigimin birini vermistim . Ama olsun canlari saolsn biliormki onlar uzulse esimin ailesi esimin daha cok cani yanacak. Onun icin herseyi yaparim ben cunku o bmm hep yanmda destekcmbide kayinvalidemler alsa belk ileerde lafi olurdu sunu biz aldk bunu biz aldk diyd simdi seslerini cikartamiorlar. Hatta kayonvalidem diorki cok mahcubun hem sana altin yapamadim dugunune bile hemde bana yinede bilezigini verdn diye cok duygulandm ama olsn yeterki canlari saolsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?