ben iki türlü doğumu deneyimlemiş biri olarak kendi tecrübem dahilinde kesin olarak şunu söyleyebilirim genel anestezi daha iyi sizde olduğu gibi bende de panik atak var ve epiduralde her şeye hakimsiniz kesiler konuşmalar vb. ben taşikardi geçirmiştim hiç bir ilaç fayda etmemişti ama genel anestezide zaten odaya neredeyse tam ayılmış şekilde çıkıyorsunuz bebeğinizin sesini kokusunu sıcaklığını duyunca o kadar çabuk toparlanıyorsunuz ki inanamazsınızHerkese merhaba,
Daha önce doğum yapmış arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorumNasipse kasım sonu, aralık başı gibi doğum yapacağım. Rahim ve kalça yapım dar olduğu için bir kaç doktor sezeryan doğum yapmamı söyledi. Zaten panik atağım olduğu için normal doğumu bende hiç düşünememiştim. Normalde kan verdiğimde bile tansiyonum ciddi düşüyor ve bir kaç kez nabzımı bile bulmakta zorlanmıslar. Bayılıyorum Epidural doğum mu yoksa tamamen mi uyutulmak mı mantıklı bilemiyorum. Kimileri epidural sonrası ciddi bel ağrıları yaşıyorsun zaten senin panik atağım var diyor kimileri narkoz alırsan uyanman bebekle ilk teması kurman zor olur vs diyor… Bu konuda tecrübeli annelerin görüşlerini almak istiyorum Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Sağlık bakanlığına göre siz de eksik bir kadın, kötü bir annesiniz. Aramıza hoş geldiniz akssjdkdjHerkese merhaba,
Daha önce doğum yapmış arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorumNasipse kasım sonu, aralık başı gibi doğum yapacağım. Rahim ve kalça yapım dar olduğu için bir kaç doktor sezeryan doğum yapmamı söyledi. Zaten panik atağım olduğu için normal doğumu bende hiç düşünememiştim. Normalde kan verdiğimde bile tansiyonum ciddi düşüyor ve bir kaç kez nabzımı bile bulmakta zorlanmıslar. Bayılıyorum Epidural doğum mu yoksa tamamen mi uyutulmak mı mantıklı bilemiyorum. Kimileri epidural sonrası ciddi bel ağrıları yaşıyorsun zaten senin panik atağım var diyor kimileri narkoz alırsan uyanman bebekle ilk teması kurman zor olur vs diyor… Bu konuda tecrübeli annelerin görüşlerini almak istiyorum Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ben epidural den genel anesteziye döndüm ameliyathane de çünkü tansiyonum yükseldi onlar hazırlarken bebeği zaten siz uyanana kadar odaya getirmiyorlar siz uyandiktan sonra odaya getiriyorlar temasiniz o zaman oluyor ve kızım aşırı anneciHerkese merhaba,