- Konu Sahibi missladybird
-
Sağol canım. Ama içim sıkıldı iyice daraldıM. Panik atak falanda yok bende ama aklımdan Atamiyorum bi türlü. Eşimle bahsetmedim bu korkudan. Inşallah sağ sağlim büyütücü evladıMı.Duygusal dönemde bu korkunun olması normal tabii ama dusunmemeye çalış dua et Allahin izniyle sorunsuz alirsin melegini kucağına :)
Ilk hamile olduğumu ogrendigimden beri zaten hep bebegime bişey olursa korkusunu yaşıyorum. Şimdi birde Bu korku çıktı. Inşallah dediğin gibi evladını sağlıcakla alırım kucağıma evladım annesiyle babasıyla buyur.Bende senin gibiydim.ilk doguma giderken sanki cocugumu goremeyecekmisim gibi geliyordu esime hep vasiyette bulunuyordum.ikincisinde ise hamile kaldigimda basladi bu korku ve hep ogluma sarilip agliyodum onu son kez gorecekmisim gibi agladim doguma giderken sevdigi yemekleri duzenini anlatip durdum yakinlarima.
Bunlarin hepsi bos yersiz korkular.elinde degil biliyorum yasadigim icin ama stresten uzak dur guzel seyler dusun hep dua et rahatlarsin.sagsaglim kucagina alip buyutursun islh
Kıyamam canın sıkıldıkça yaz buralara özelden de yazabilirsin. Eger konuşmak rahatlatacaksa eşinle de paylaş onun desteği iyi gelir belki sana.Sağol canım. Ama içim sıkıldı iyice daraldıM. Panik atak falanda yok bende ama aklımdan Atamiyorum bi türlü. Eşimle bahsetmedim bu korkudan. Inşallah sağ sağlim büyütücü evladıMı.
Şimdi ona söylersem o da aklına takar diye korkuyorum. Burda dökülen artık icimiKıyamam canın sıkıldıkça yaz buralara özelden de yazabilirsin. Eger konuşmak rahatlatacaksa eşinle de paylaş onun desteği iyi gelir belki sana.
Anladim canım buralarda dök içini burda seni anlayan hemcinsin çokŞimdi ona söylersem o da aklına takar diye korkuyorum. Burda dökülen artık icimi
Evet canım evlilik öncesinden gebe kancayı kadar bir çok sorumun cevabını hep burda buldum ben.Anladim canım buralarda dök içini burda seni anlayan hemcinsin çok
Bende çok olmadı üye olalı ama faydalı şeyler öğreniyorumEvet canım evlilik öncesinden gebe kancayı kadar bir çok sorumun cevabını hep burda buldum ben.
ben daha evhamlıyım tatlımDemek ki tek değilmişim
bi can taşıyosun bitanem, bi canlıya can veriyoruz.Vallahi kuruyorum da kuruyorum yattığım yerden . Tam Türk filmi senaryoları .
Sonra nefesim falan kesiliyor panik oluyorum .
bi can taşıyosun bitanem, bi canlıya can veriyoruz.
ee tabi bunun da bazı dezavantajları olacak. korku gibi
30Doğru söylüyorsun elimizde değil işte.
Senin kaçıncı haftan ?
devam et canımBende de var bu korku , hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?