- 25 Haziran 2010
- 5.164
- 5.099
- 398
Merhaba..
Daha once actigim konulari bilen vardir belki..
kisa ozet geceyim..9yildan sonra tup bebek yontemi ile ikizlerime hamile kaldim.Ancak 27.haftamda ani kanama ve sanci ile erken dunyaya geldiler.Su an tam 29 gundur kuvezdeler..Bir sıkıntımız yok simdilik,besleniyorlar ve oksijen aliyorlar,su an 1400kilodalar,1600 kilo olunca normal odaya cikaracaklar bizi..neyse bnm dogumdan sonra kafama takilan bebeklerimin dogumda hic aglamamasi
sezeryanle dogurdum,sesleri bana gelmedi,dr da esime aglamadilar demis..Dr umuz su an gorunurde bi sıkıntıları yok diyor ama kafami cok kurcaliyor bu durum,sizler dogumda hic aglamayip ilerde herhangi bir engeli olmayan bebekler duydunuz mu ?
(Ozel egitim ogretmenligi yaptim,bu yuzden de vesveselerim 4kati fazla)
Daha once actigim konulari bilen vardir belki..
kisa ozet geceyim..9yildan sonra tup bebek yontemi ile ikizlerime hamile kaldim.Ancak 27.haftamda ani kanama ve sanci ile erken dunyaya geldiler.Su an tam 29 gundur kuvezdeler..Bir sıkıntımız yok simdilik,besleniyorlar ve oksijen aliyorlar,su an 1400kilodalar,1600 kilo olunca normal odaya cikaracaklar bizi..neyse bnm dogumdan sonra kafama takilan bebeklerimin dogumda hic aglamamasi

(Ozel egitim ogretmenligi yaptim,bu yuzden de vesveselerim 4kati fazla)